HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Flot overtøj: lækre jakker og frakker

Blazere og godt overtøj til enhver lejlighed 

Vi fører sæson efter sæson et bredt udvalg af lækre jakker, enkle blazere og i det hele taget godt overtøj i HAUS-FRAU, Silkeborg. Vores udvalg af godt overtøj er altid både varieret og tilpasset sæsonen - som lige nu siger forår på vej. Fra Filippa K kan du være sikker på at finde en helt enkel uldfrakke som fx den sorte Barnsbury frakke, Filippa K frakken er helt klassisk i stilen og anvendelig rigtig mange år fremover. Filippa K designer også de klassiske blazere i enten sort eller blå, fx den navy Jackie Blazer fra svenske Filippa K , som altid har et stort og flot suiting program med i kollektionen: klassiske blazerjakker i vævet uld med matchende bukser i samme farve og kvalitet, der fungerer perfekt på kontoret. Danske Mads Nørgaards yderst populære quiltede thermojakker med varierende nye detaljer og farver finder du også altid i HAUS-FRAU, disse Thermojakker er bare de bedste overgangsjakker, sporty og smarte jakker! 

Den danske designer duo Baum und Pferdgarten leverer også altid lækkert overtøj af høj kvalitet og i spændende design, det er både smart og moderne overtøj med lækre detaljer!  Og så er der naturligvis franske Isabel Marant, som vi i HAUS-FRAU uden tvivl har noget af en svaghed for ♥. Isabel Marant designer lækre jakker og underspillede cool frakker i flotte uldkvaliteter - smukke tern i skønne farver, du vil ELSKE at tage på! OBS! Køb af Isabel Marant foregår ved henvendelse til os via nedenstående, vi kan desværre ikke sælge det direkte Online. 

Se dig omkring i vores varierede udvalg af overtøj - kontakt os i HAUS-FRAU i Silkeborg, hvis vi kan hjælpe! kundeservice@haus-frau.dk / 8685 6567 

1 til 12 ud af 82