HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Denim

Et par lækre jeans er nærmest alle mands eje, og noget af det mest tidsløse man kan finde i garderoben. Hos HAUS-FRAU følger vi selvfølgelig med i, hvad der rører på sig, og har derfor hele tiden øje på at sammensætte et stort udvalg, der afspejler tidens hotteste trends. Dette gælder bl.a. almindelige cowboy bukser, denim jakker, denimkjoler, skinny jeans og jeans med regular fit. Du kan se vores nyeste varer i nyheder, hvor du ind imellem kan finde lækre denim jeans mm. Hvis du ønsker en anden størrelse end dem vi har på lager, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vil vi undersøge muligheden for at bestille varen hjem til dig. 

1 til 12 ud af 17

DENIM 

Stort udvalg af jeans 

Vi tilbyder et stort udvalg af denim styles - herunder denim jakker, denim kjoler, skinny fit jeans og regular fit. Uanset hvilken stil du har, kan vi næsten garantere at kunne finde en denim style der passer netop til din stil! Vi favner bredt, og har mange fantastiske brands, her iblandt GANNI, Acne Studios, LEE, Baum und Pferdgarten, Filippa K og Rails

Forskellige styles med jeans

Uanset anledning kan du nemt style jeans både til hverdag og til fest. Til formelle anledninger kan du hoppe i et par lækre cowboy jeans, sammen med en fin bluse og et par høje hæle. Til hverdagsbrug kan du komme langt ved at kombinere et par skinny jeans med en enkel t-shirt og evt en blazer eller cardigan, sammensat med et par fede sneakers. Hvad end du er til de klassiske løssiddende jeans, med masser plads til lår og ankler, eller til tætsiddende skinny jeans, så kan du finde DIN favorit hos HAUS-FRAU.DK.