FRI FRAGT OVER 599 DKK / HURTIG LEVERING 1-2 DAGE / JULEGAVER BYTTES T.O.M. 15. FEBRUAR

BLUSER

fint og varieret udvalg

Se vores udvalg af fine bluser fra vore udvalgte designere i HAUS-FRAU. Som modeinteresseret kvinde føler man sig hurtigt tilpas med en ny fin bluse i garderoben, så looket kan få lidt nyt tilført. Køb din nye bluse fra vores flotte udvalg af anerkendte designere, som Baum Und Pferdgarten, Mads Nørgaard, American Vintage og mange flere. Vi vil gldæe os til dit besøg i HAUS-FRAU i Silkeborg, eller shop online på vores webshop. Velkommen!

1 til 12 ud af 73

Bluser til hverdag og fest

i humør til god stil

Men en ny bluse eller skjorte er dit look hurtigt ændret, og i HAUS-FRAU nyder vi selvsagt at kunne hjælpe vores kunder, når ønsket er at få en flot, lækker top med hjem. Der er dage, hvor man har lyst til at gå for klassisk afdæmpet stil med en ensfarvet bluse, der sidder godt og måske har lidt enkle detaljer, og der er dage, hvor den derimod skal have fuld gas og blusen skal være mere iøjnefaldende sprælsk, vi føler selv, vi kan hjælpe dig med dit behov, uanset anledning.

hverdagsbluser

Når man om morgenen kaster et blik i skabet efter tøj oplagt til en dag på jobbet, er det vigtigt for de fleste at tage hjemmefra og føle sig velklædt og godt tilpas med sin hverdagsstil. På kontoret føler man sig altid stilet og velklædt iført en lækker skjorte i silke til klassiske sorte bukser, men mulighederne er mange, lige meget om du er til en ensfarvet og enkel bluse foroven, eller om du føler dig mere tilpas i en bluse i flotte printede mønstre. HAUS-FRAU har altid mange skønne bluser og skjorter i viskose i vores udvalg, og det giver da et herligt boost til humøret at iføre sig lækre farver. 

Ganni, Baum und Pferdgarten og Isabel Marant designer til alle sæsoner flotte hverdagsskjorter og hverdagsbluser, som i vore øjne er helt perfekte på jobbet. Du får med at køb af disse lækre designerbluser med garanti følelsen af noget lækkert og nyt med dig hjem i posen, og du kan vide dig sikker på, at deres altid flotte print imponerer. Dygtige Mads Nørgaard har forstået, hvad vi kvinder også har behov for, nemlig gode basisbluser i blød bomuld i flotte farver, tag blot et kig på Mads Nørgaards flotte udvalg af bluser - her bliver du ikke skuffet!  

flot bluse til fest

Skal du holde stor fest, eller har du planer om en aften ud i byen med vennerne, så hjælper team HAUS-FRAU naturligvis altid med gode ideer til en skøn festtop eller skjorte, der signalerer lækker stil med kant. Mange kvinder sværger til silke og lignende luksuskvaliteter, når man skal ud, og det kan vi naturligvis godt forstå! Danske Stine Goya og franske Isabel Marant forstår at designe en flot festbluse, vi glæder os til at vise dig vores fine, håndplukkede sortiment af bluse med ogd stil!