HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Lækre tasker 

Blandt vores skønne accessories finder du i butikken og på webshoppen altid et stort udvalg af de fineste tasker. Et håndplukket udvalg af både håndtasker, cross-body tasker, skuldertasker, gå-i-byen tasker, skoletasker, hverdagstasker, net, muleposer og toilettasker.

Find den lille skuldertaske med plads til pung, nøgler og mobil, den lidt større taske, hvor der også er plads til en flaske vand og ekstra trøje. Eller måske en ny mulepose eller nyt net i en ny lækker farve, som du kan bruge på studiet til bøger og computer. Vi har også fine bud på den lille clutch, som du kan have med under armen, når du skal i byen. Du finder hos os et virkelig flot udvalg af tasker fra GANNI, See by Chloé, Mads Nørgaard, Acne Studios, Aiayu og mange flere. 

1 til 12 ud af 66

Flotte tasker til enhver lejlighed

Med en ny taske kan du hurtigt pifte dit look op, og i Haus-Frau nyder vi selvsagt at kunne hjælpe vores kunder, når ønsket er få en flot ny taske med hjem. Vi ved hos Haus-Frau, at der er en god taske til enhver anledning - at én og samme taske ikke altid kan dække alle behov, derfor har vi hos Haus-Frau alt fra den klassiske hverdagstaske til den mere festlige gå-i-byen taske. 

Hverdagstasken til de mest essentielle ting

En god hverdagstaske er et must for enhver kvinde. En taske hvor du kan have plads til de mest essentielle ting som mobil, pung, kortholder, nøglebundt, læbepomade og andre småting. Den lille hverdagstaske eller cross-body taske, hvor der er plads til at gemme dine værdigenstande og personlige ejendele i. Men en god hverdagstaske eller arbejdstaske kan også være rummelig, hvor du har plads til computer og skolebøger som en shopper, net eller mulepose. Hos HAUSFRAU kan du sagtens finde din trofaste hverdagstaske, uanset om du er til en lille taske eller til den store shopper med flere rum og funktioner.

Gå-i-byen tasken til festlige lejligheder

Når du skal i byen eller til fest kan en gå-i-byen taske gøre underværker for dit endelige look. En taske som gerne må skille sig ud i forhold til hverdagstasken, så den kan pifte dit outfit op. Den perfekte taske til byen afhænger meget af smag, så det handler om at vælge den, som matcher din stil. Dog handler det om at finde den taske, som er nemmest for dig at have med på farten. Du kan vælge det klassiske gå-i-byen taske med skulderem, så du ved du har den på dig i hele tiden. Du kan også vælge en clutch, som bæres i hånden. Udover gå-i-byen tasker har vi selvfølgelig også et udvalg af elegante tasker til festlige lejligheder som bryllup, konfirmationer, fødselsdag, festivaler og meget mere. Der skal nok være en taske der matcher dig og din stil.

Toilettasker eller make-up pung

En toilettaske eller make-up pung er også uundværlig når du skal på farten, på weekendtur eller på ferie. En toilettaske til opbevaring af make-up, cremer, tandbørste, tandpasta og andre personlige småting.

GANNI Tech / GANNI festival bag

Måske du allerede kender den? Men festival tasken, skuldertasken eller techtasken fra GANNI er en klassisker hos os. I er mange som er vilde med den - og det forstår vi godt. En skøn lille taske, som både kan bruges med kort rem over skulderen eller som cross-body taske. I Ganni tasken er der plads til de mest essentielle ting som mobil, nøgler og pung, som gør den særdeles anvendelig som den trofaste hverdagstaske. Du finder altid Ganni A3431 tech tasken i sort og i leopard som en fast del af vores sortiment, men hver sæson lander tasken i et udvalg af flotte prints og farver. 

Mads Nørgaard Capa taske og net

Fra Mads Nørgaard finder du også den populære Capa skuldertaske, som findes i flere forskellige farver. En praktisk hverdagstaske, som lukkes med lynlås og har flere forskellige rum, så du kan have plads til de mest essentielle hverdagsting. Tasken er fremstillet i et stærkt polyestermateriale, som gør den særlig slidstærk og funktionel.

Hos os i Haus-Frau finder du selvfølgelig også de klassiske og populære Atoma og Athene net / muleposer fra Mads Nørgaard. Sacky Atoma er muleposen med simple bærestropper og et net som er lavet af 100% bomuld, hvor Boutique Athene muleposen er større og produceret i en mere kraftig genanvendt bomuldskvalitet og med Mads Nørgaard logo på. Muleposer som er alletiders at have med på farten, i skole og på shopping.

See By Chloé tasker / Hana shoulder bag

Fra See By Chloé finder du et udvalg af elegante og smukke tasker i forskellige modeller og farver. Måske du allerede har spottet vores bestseller model "Hana". Hana er den elegante skuldertaske med See By Chloé's signatur o-ring med flettede detaljer samt tynd justerbar strop. Hana skuldetasken findes i to størrelser. Taskerne fra See By Chloé er alletiders til både hverdag og festlige lejligheder. 

Aiayu Pouch

Står du og mangler en praktisk toilettaske? Stor eller lille? Så er Pouch taskerne fra Aiayu et rigtig godt bud. De praktiske toilettasker i økologisk bomuld, som fås i to størrelser og flere forskellige farver.