HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Bløde strømper og strømpebukser  

Du kan ved os i Haus-Frau finde et bredt og blødt udvalg af strømper og strømpebukser. Vores udvalg af strømper finder du hovedsageligt i vores fysiske butik, hvor du kan finde et stort udvalg af farverige, mønstrede og ensfarvede strømper fra MP Danmark i forskellige kvaliteter som uld, viskose, silke m.m. MP strømperne tilbyder vi desværre ikke online på vores webshop. 

I butik og webshop kan du derimod finde et udvalg af mode strømper fra brands som Ganni og Baum Und Pferdgarten. Fra Beta Studios og Moshi Moshi Mind kan du også finde et udvalg af strik strømper i cashmere og uld kvaliteter.

Udover strømper har vi et bredt udvalg af strømpebukser og nylonstrømper i forskellige kvaliteter fra brands som MP Danmark, Oroblu, Ganni og Baum Und Pferdgarten.

Vælg dine strømper efter din stil og smag - vi tror på, at vi har noget til alle. Kjoler og nederdele er ikke kun til sommerens varme dage, men med et par uld strømpebukser fra MP Denmark, så kan du sagtens bruge din favorit kjole gennem hele vinteren.

1 til 12 ud af 22

MP strømpebukser

MP Danmark har designet de lækreste strømpebukser til enhver lejlighed. Lad dig inspirere af vores sortiment af slidstærke strømpebukser, hvor du kan vælge i mellem flere forskellige farver, tykkelser og kvaliteter. Så uanset sæson og årstid kan du finde de strømpebukser, der passer til vejrforholdene. På de kolde dage kan du med fordel vælge et par tykke strømpebukser i uld, hvor du på de varmere dage kan vælge en tyndere kvalitet. Så når temperaturene falder, og vejret bliver køligere kan du snildt style dine kjoler og nederdele over et par strømpebukser. Find strømpebukser i kvaliteter som uld, bambus, uld / bomuld og uld / silke. Med MP strømpebukser er du garanteret en god holdbarhed, samtidig med at komforten er i top. 

Gør dine strømpebukser til en del af dit outfit

Strømpebukser giver mange muligheder. Du kan vælge at gå helt klassisk og vælge et par sorte strømpebukser. Men du kan også vælge at gå med et par mønstrede strømpebukser. Hos Haus-Frau kan du finde et udvalg af farverige og mønstrede strømpebukser fra brands som Ganni og Baum und Pferdgarten. Moderne strømpebukser, som kan være med til at pifte dit outfit op. Pift fx din nye kjole op med et par leopard strømpebukser fra Ganni. Vi har strømpebukser til både hverdag og til festlige lejligheder.

Oroblu nylonstrømper

Oroblu er verdenskendt for sine strømper, strømpebukser og nylonstrømper. Vi har fine og klassiske nylonstrømpebukser i forskellige hudtoner og tykkelser. Det kan godt være svært at finde ud af hvilke strømpebukser man skal væge. Skal det være 15, 20, 40, 60 eller 100 denier? Hvis du vælger et par nylonstrømpebukser med 20 denier får du et par strømpebukser, som er tynde og gennemsigtige, som er en fordel til festlige begivenheder eller sommerdage. Vælger du derimod et par nylonstrømpebukser med 40 denier får du et par strømpebukser, som er en smule tykkere, men man kan stadig se huden under. Ønsker du et par strømpebukser, som dækker dine ben fuldstændig, skal du vælge 60 denier eller over. Hvis du er i tvivl, skal du blot huske, at jo lavere denier, jo mere gennemsigtige er strømpebukserne. Hos os i Haus-Frau finder du et udvalg af Oroblu nylonstrømper i farverne nude, sort, grå, blå m.fl.