HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Huer, beanies, balaklavaer, kasketter, bøllehatte og pandebånd

Er du klar til efterårs- og vinterkulde? Den danske vinter byder som regel på lave temperaturer, nedbør og masser af vind og blæst. Til de kolde dage er det derfor nødvendigt med en varm hue, for at kunne holde ørene varme.

I vores udvalg hos Haus-Frau har du mulighed for at finde et stort udvalg af praktiske, bløde og stilfulde huer, beanies, balaklavaer og pandebånd til damer. Strikhuer i forskellige kvaliteter som økologisk bomuld, uld eller cashmere. Vores sortiment byder på huer i neutrale farver, ligesom vi også tilbyder mere farverige huer. For udover at en hue vil kunne holde dine ører varme, kan huen også være en ekstra tilføjelse til dit outfit - som giver den sidste lille detalje. Pift dit outfit op med en hue eller beanie fra anerkendte brands som Ganni, Baum und Pferdgarten, Acne Studios, Mads Nørgaard, Aiayu og Beta Studios.

Udover varme huer finder du også et udvalg af kasketter, caps og bøllehatte, som kan skygge for forårs- og sommersolen eller blot være en accessories, der fuldender eller pifter dit outfit op. Find et udvalg af logo kasketter og forskellige bøllehatte fra Ganni, Baum und Pferdgarten, Aiayu og Acne Studios.

1 til 12 ud af 29