HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Se HAUS-FRAUs sortiment af lækkert Modetøj i kategorien Shop Nu

Modebutik og webshop HAUS-FRAU, Nygade 9 i Silkeborg, fører et stort og varieret udvalg af både danske og udenlandske, anerkendte designere af modetøj, sko og accessories til kvinder. I HAUS-FRAUs 'Shop Nu' kategori kan du i ro og mag tjekke vores flotte sortiment af skøn og spændende modetøj ud. I Shop Nu finder du således HAUS-FRAUs bud på sæsonens flotteste modetøj, både bluser, strik, kjoler, overtøj og masser af andre lækre sager.

Se vores sortiment online og i forretningen!

1 til 12 ud af 1368

Velkommen indenfor i haus-frau.dk universet!

Søstrene Lene og Lise Lassen har siden 2006 stået bag Silkeborgs flotteste modebutik, og vi er stolte af sæson efter sæson at arbejde for at vise Silkeborg og omegns modeinteresserede kvinder, hvad vi mener er god stil! Vi står i HAUS FRAU for en enkel, underspillet men feminin stil, og vores udvalg fra vores flotte brand portefølje komplimenterer på bedste vis hinanden i den stil, vi mener er flottest til kvinder. Vi appellerer bredt og er således særdeles stolte over at opleve, hvordan kvinder på tværs af generationer - mor og datter - mormor tilmed - fælles oplever og beundrer de fine varer, vi har købt ind til vores forretning. Således er lækkert modetøj ikke længere en ting, der tilhører en bestemt generation, man her naturligvis stadig modeinteresseret og forfængelig, selvom man har passeret fx. 60 år - og i haus-frau har God Stil kort og godt ingen alder. Vi kan derfor med stolthed sige, at vi har lækkert modetøj, sko og accessories til både de helt unge piger, men bestemt også til voksne kvinder, der elsker og værdsætter godt design og bedste kvalitet, når der skal noget flot nyt tøj med hjem i posen. 

Vi har et varieret og bredt sortiment i vores butik. Vi sørger for, at der er lækkert modetøj til de fleste - uafhængigt af pris. Vi har super gode leverandører, der designer modetøj på budget, så alle kan være med, og vi har i den anden ende også udvalgt nogle kendte modedesignere fra internationalt kendte modehuse, hvor du investerer i anerkendt design, og du ved, at du her køber designertøj i verdensklasse, som du vil elske at tage på. Der er også forskel på, om du hurtigt griber en flot skjorte i et lækkert og aktuelt print, som du skal have på i aften til cafeaftale med dine veninder; billige, flotte bluser og skjorter, som vi har hængende udenfor butikken og altid til en supergod pris, eller om du tager dig god tid og kommer ind forbi os i Nygade 9 for at få kompetent hjælp til det helt rigtige outfit til et bryllup eller til en vigtig jobsamtale. Vi kan begge dele. Der er plads til både modetøj til en god pris og feinschmecker modetøj - du bestemmer.  

Vi åbnede vores webshop haus-frau.dk i 2015. Vi mener, at det i tiden er en nødvendighed, at man som kunde kan orientere sig på sortiment og udvalg, inden man kører ind til byen og besøger os i forretningen. Bor du ikke lige om hjørnet, er det naturligvis en god ting at besøge webshoppen og handle Online, hvis du er vild med vores udvalg og mærker. Vi gør os umage for online at vise vores kunder, hvad det er for nogle varer, vi har udvalgt, men har du spørgsmål til et mærke, en vare eller en kvalitet, så må du endelig kontakte os, vi vil så gerne hjælpe! Det har efter etableringen af Webshoppen ærligt overrasket os, hvordan vore egne lokale kunder faktisk bruger vores webshop - omvendt kan vi jo sagtens forstå, at det giver god mening at sidde derhjemme og i ro og mag orientere sig på haus-frau.dk udvalget, inden man måske kører ind til byen for at se, mærke og prøve vores udvalg. Så har man i forvejen gjort sig et forarbejde, og vi kan så hjælpe dig videre med dit køb, så du får den rigtige vare med dig hjem.

Vi lever af tilfredse kunder. Derfor gør vi os hver dag meget umage med at tage godt imod vores kunder - sådan som vi gerne selv vil mødes af et smil, når vi kommer ind i en forretning. Der skal være plads til, at kan som kunde får lov i fred og ro at kigge de flotte nyheder igennem, som de hænger smukt og indbydende på bøjlerne, men du kan vide dig sikker på, at vi altid er klar til at hjælpe dig med både inspiration og ærlig vejledning. Det er den allervigtigste oplevelse som kunde - at du føler dig taget godt imod - at vi altid er der for dig og dine ønsker.