100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

NYHEDER i HAUS-FRAU

HAUS-FRAU butik og webshop ligger i Silkeborg og er ejet af vi to søstre, Lene og Lise Lassen, som siden 2006 har arbejdet med vores bud på spændende mode og god stil. Webshoppen er supplementet til vores fysiske HAUS-FRAU beliggende i Nygade 9, Silkeborg, og du kan under nyheder finde de senest ankomne styles fra en håndplukket buket af spændende danske og udenlandske designere. I HAUS-FRAU lægger vi et stort arbejde i at udvælge vore brands og få de flotte designs til at fungere optimalt sammen. Blandt nyhederne kan du således se de senest ankomne toppe, strik, kjoler, bluser og overtøj, som forhåbentligt falder i din smag! Skulle der være en speciel vare fra en af vore spændende designere, du endnu ikke kan spotte i vores udvalg, er du altid meget velkommen til at forespørge os på:

kundeservice@haus-frau.dk eller tlf. 8685 6567 - vi hjælper meget gerne!

Sorter stigende

1-12 of 61

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 12 ud af 61

Under nyheder kan du hos Hausfrau altid finde de nyeste items på shoppen. Klikker du dig ind på webshoppens nyheder, kan du altså være sikker på at finde et hurtigt overblik og sæsonens nyeste sko, tasker, overdele, underdele og frakker.

Pasteller og klare farver

Den kommende sæson byder i vores udvalgte varesortiment på mange flotte farvekontraster. Vi befinder os i en modemæssig periode, hvor det er så let som aldrig før at mixe farver og prints på kryds og tværs, og det er en skøn oplevelse at se, hvordan en kjole, en bluse eller et par bukser kan få et helt nyt liv ved at blive stylet og matchet med en ny farve, så er det ligesom at få noget helt nyt. Det betyder blandt andet, at du kan matche stort set alle farver med hinanden. Du skal ikke være bange for at give den gas, da praktisk taget alt er tilladt. Prøv dig frem med din garderobes mest farverige items, og se hvilke farver, der giver det fedeste looks for dig og din stil.

Grafiske mønstre, dyreprint, blomster

Kjoler fylder i modebilledet som aldrig før, og som en butik med stor efterspørgsel på kjoler til sæsonens fester er det derfor helt naturligt for os at gøre os ekstra umage med at få valgt de allerflotteste varianter af både korte kjoler og lange kjoler. Hvad end det er ensfarvede kjoler, de blomsterprintede eller sæsonens uundgåelige kjoler i leopardprint og dyreprint, så kan de sagtens styles til både hverdagslooket og til fest. En herlig tendens i modebilledet at style den lækre kjole med længde til en god cardigan eller bruge en lukket strik pullover udover. Det skaber flot variation, så vi får brugt de smukke kjoler også til hverdagsstilen, som vi har hængende i skabet. Som du kan se her i webshoppen er mulighederne mange, og når tekstiler og prints mixes og matches, giver det en moderne og cool dynamik til dit outfit. Vær modig!