HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Køb de flotte nyheder i HAUSFRAU

HAUS-FRAU butik og webshop ligger i Silkeborg og er ejet af vi to søstre, Lene og Lise Lassen, som siden 2006 har arbejdet med vores bud på spændende mode og god stil. Webshoppen er supplementet til vores fysiske HAUS-FRAU beliggende i Nygade 9, Silkeborg, og du kan under nyheder finde de senest ankomne styles fra en håndplukket buket af spændende danske og udenlandske designere.

I HAUS-FRAU lægger vi et stort arbejde i at udvælge vore brands og få de flotte designs til at fungere optimalt sammen. Blandt NYHEDERNE kan du således se de senest ankomne toppe, strik, kjoler, bluser og overtøj, som forhåbentligt falder i din smag! Skulle der være en speciel vare fra en af vore spændende designere, du endnu ikke kan spotte i vores udvalg, er du altid meget velkommen til at forespørge os på:

kundeservice@haus-frau.dk eller tlf. 8685 6567 - vi hjælper meget gerne!

1 til 12 ud af 64

Søger du sæsonens flotteste NYHEDER indenfor modetøj?

Under Nyheder kan du hos Hausfrau altid finde det nyeste modetøj på webshoppen. Klikker du dig ind på webshoppens nyheder, kan du altså være sikker på at finde et hurtigt overblik over sæsonens nyeste sko, tasker, overdele, underdele og frakker. Er du interesseret i hurtigt at orientere dig på, hvad der kommer hjem fra de forskellige designere, så er det rart at få overblik ét sted. Vi får flotte nyheder hjem ca. 4 gange årligt, og vores modebrands leverer det lækre nye modetøj ud i forskellige drops, typisk 2 drops fra hver leverandør i løbet af en enkelt sæson, så vi kan garantere dig, at der altid er flotte nyheder i butikken, og altid endnu flere smukke varer på vej. På den måde ved vi aldrig helt, hvornår de forskellige designerbrands leverer varerne ud i butikkerne, men spændende er det altid at modtage og åbne de mange store kasser med flotte nyheder!

Vi får nyheder 4 gange årligt

Ganni, Baum, Acne Studios, Isabel Marant sender fine nyheder ud ca. de 4 gange årligt, så du kan vide dig sikker på, at der er flotte nyheder både til forår, sommer, efterår og vinter. Det er jo altid lækkert at føle sig helt opdateret på nyeste trends og design, inden man vælger at slå til, når man ønsker at købe sig en ny kjole eller strik. Vi synes selvfølgelig, det er vigtigt at være helt opdateret på god stil, når vi sælger vores kunder en af de flotte nyheder i butikken. Derfor fortæller vi altid meget gerne om de flotte nye farver, der er på vej fra vores modebrands, tit er der faktisk ikke nødvendigvis tale om en gennemgående farve for en sæson i det generelle modebillede, men egentligt mere, at den enkelte designer abejder fokuseret med en eller flere nye farver og således får sin egen kollektion til at hænge flot sammen omkring netop disse farver. På den måde vælger vi i HAUS-FRAU altid at købe mange forskellige farver hjem til en ny sæson, så vores kunder altid kan føle sig sikre på, der er mange smukke farver at vælge imellem.   

Hvilke farver bliver moderne i år

Den kommende sæson byder i vores udvalgte varesortiment på mange flotte farvekontraster. Vi befinder os i en modemæssig periode, hvor det er så let som aldrig før at mixe farver og prints på kryds og tværs, og det er en skøn oplevelse at se, hvordan en kjole, en bluse eller et par bukser kan få et helt nyt liv ved at blive stylet og matchet med en ny farve, så er det ligesom at få noget helt nyt. Det betyder blandt andet, at du kan matche stort set alle farver med hinanden. Du skal ikke være bange for at give den gas, da praktisk taget alt er tilladt. Prøv dig frem med din garderobes mest farverige items, og se hvilke farver, der giver det fedeste looks for dig og din stil.

Grafiske mønstre, dyreprint, blomster

Kjoler fylder i modebilledet som aldrig før, og som en butik med stor efterspørgsel på kjoler til sæsonens fester er det derfor helt naturligt for os at gøre os ekstra umage med at få valgt de allerflotteste varianter af både korte kjoler og lange kjoler. Hvad end det er ensfarvede kjoler, de blomsterprintede eller sæsonens uundgåelige kjoler i leopardprint og dyreprint, så kan de sagtens styles til både hverdagslooket og til fest. En herlig tendens i modebilledet at style den lækre kjole med længde til en god cardigan eller bruge en lukket strik pullover udover. Det skaber flot variation, så vi får brugt de smukke kjoler også til hverdagsstilen, som vi har hængende i skabet. Som du kan se her i webshoppen er mulighederne mange, og når tekstiler og prints mixes og matches, giver det en moderne og cool dynamik til dit outfit. Vær modig!