100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

NYHEDER i HAUS-FRAU

HAUS-FRAU butik og webshop i Silkeborg er ejet af søstrene Lene og Lise Lassen, som siden 2006 har arbejdet med vores bud på spændende mode og god stil. Vores webshop er supplementet til vores fysiske HAUS-FRAU beliggende i Tværgade 1, Silkeborg, og du kan under vores nyheder finde de senest ankomne styles fra vore håndplukkede buket af spændende danske og udenlandske designere. Vi i HAUS-FRAU lægger et stort arbejde i at udvælge vore brands og få de flotte designs til at fungere optimalt sammen. Blandt nyhederne kan du således se de senest ankomne toppe, strik, kjoler, bluser og overtøj, som forhåbentligt falder i din smag! Skulle der være en speciel vare fra en af vore spændende designere, du endnu ikke kan spotte i vores udvalg, er du altid meget velkommen til at forespørge os på:

kundeservice@haus-frau.dk eller tlf. 8685 6567 - vi hjælper meget gerne!

1 til 12 ud af 53

Under nyheder kan du hos Hausfrau altid finde de nyeste items på shoppen. Klikker du dig ind på webshoppens nyheder, kan du altså være sikker på at finde et hurtig overblik og sæsonens nyeste sko, tasker, overdele, underdele og frakker.

Bamsede frakker

Hvis du scroller ned, vil du hurtigt få et indblik i en af dette efterårs vildeste trends. Denne vinter skal du nemlig hoppe i den chunky, vamsede frakke, når du skal ud i kulden. Jakkerne er typisk i faux fur og med et dejligt teddybjørne-udtryk. Med en bamset jakke her fra Hausfrau, kan du give dit look et unikt og afslappet udtryk, samtidig med at de lange modeller og feminine farver giver dig et elegant og kvindeligt udtryk. Særligt faux fur jakker i lyserøde toner eller ternet print er in denne sæson. Du kan også sagtens køre den mere sikre stil, og gå med en lang og vamset jakke i en neutral farve som hvid, grå eller beige, som du under frakken kan peppe op med klare kontrastfarver som gul og pink.

Farvekontraster der matcher de skriftende sæsoner

Efteråret og vinteren byder også på mange farvekontraster. Det betyder blandt andet, at du kan matche stort set alle farver med hinanden. Så har du ifør dig en klar pink bluse eller græsgrøn sweater, så er der altså intet i vejen for at matche den med den nye faux fur jakke i pink eller blå pastel. Det samme gælder stærke kontrastfarver mod andre stærke kontrastfarver. Her skal du heller ikke være bange for at give den gas, da næsten alt er tilladt. Prøv dig frem med din garderobes mest farverige items, og se hvilke farver der giver det fedeste look på dig.

Tern, blomster og vilde sko

Sommerens mange lange kjoler med blomsterprint kan sagtens bruges denne vinter også. Hvad end det er de farvestrålende kjoler eller blomsterprintet i de mere afdæmpede og vinteragtige toner, så kan de sagtens gå et fedt efterårsoutfit. Som du kan se her i webshoppen, så er mange af sæsonens kjoler lange og med flotte prints af blomster. Matcher du dem med strømpebukser i anderledes farver og støvler eller sneakers med store chunky såler og brede hæle, så har du et sikkert go-to outfit, når du skal ud i efteråret. Ternede jakker kan ligeledes sagtens gå sammen med din blomstrede kjole, for når tekstiler og prints mixes og matches, så giver det en fed og modig dynamik i dit outfit. Vær modig!