HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP
  • HAUS-FRAU er vores forretning. Tilfældige tilfældigheder mundede i 2006 ud i to søstres romantiske ide om at åbne en lille strøgforretning. Karrierepilene pegede i aldeles andre retninger med baggrunde som henholdsvis cand. mag og skolelærer, men vi trodsede al sund fornuft og kastede os ud i eventyret som selvstændige kvinder med fod under eget bord. Vi har ikke fortrudt et sekund!

    HAUS-FRAU blev etableret som et skønt mix af både interiør og mode, heraf dobbeltbetydningen i vores navn. Siden åbningen har vores profil dog ændret sig betydeligt, og vi står i dag for et varieret udvalg af både tøj, sko, smykker, tasker. Indtil videre.

    HAUS-FRAU er en atmosfærefyldt butik med en overvejende klassisk og feminin profil – vi følger tidens tendenser og føler os særdeles kompetente til at matche de fleste kvinders behov, hvad end man er 25 eller 65.

    Efter 8 lærerige og travle år, også på hjemmefronten, hvor vi over årene tilsammen har fået 5 dejlige børn, var 2015 tiden at påbegynde et nyt kapitel, og vi åbnede en virtuel udgave af HAUS-FRAU i forhåbning om at imødekomme de mange kunder, vi over årene har fået udenbys fra og således åbne op for vores univers af atmosfære og skønne varer. 

    Vi er så glade for, du har fundet os, velkommen!                             Lene og Lise Lassen, indehavere