HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP
 • HJÆLP OG KUNDESERVICE

  Med 14 års værdifuld erfaring i vores forretning i hjertet af Silkeborg ved vi, hvad vi taler om. Vi arbejder ihærdigt for altid at præsentere de rigtige varer på hylderne og vi ved om noget, hvad god service betyder for vore kunder. Kig dig trygt omkring i vores webshop - vi vil bestræbe os på at gøre alt, hvad vi kan for at give dig den allerbedste oplevelse!

  KAN VI HJÆLPE?

  Vi gør os umage. Vi har stort fokus på at give dig detaljerige beskrivelser og troværdige billeder af vores varer, ofte båret af en af vores piger, så du som kunde bedre kan se og opleve, hvordan tøjet tager sig ud ’i virkeligheden’. Derudover er vi naturligvis altid klar ved tlf. eller på mailen til at hjælpe, om der er noget, du er i tvivl om eller har brug for vejledning til. Du har i hverdagene kl 11-17 mulighed for at komme i kontakt med os på vores kundeservice på tlf 86856567, på malilen kundeservice@haus-frau.dk eller på vores Instagram: Hausfraushop.

  HELT EKSKLUSIVT FOR DIG

  Vi er med på lidt af hvert. Kunne du have lyst til at arrangere en hyggelig venindeaften (min. 6 personer) med god tid til at kigge, mærke og prøve vores varer samt nyde godt af vores kyndige ekspertise, så åbner vi gerne dørene for Jer. Har du andre gode ideer, så ring eller skriv!