HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Velkommen til vores seneste initiativ i haus-frau.dk: et fint, håndplukket udvalg af både interessant og lækkert interiør til dig og dit hjem ♥

På vores vej rundt i vores søgning efter lækkert modetøj - altid særligt udvalgt til dig, er vi ofte stødt på spændende interiør design, og vi finder det oplagt nu ENDELIG at kunne præsentere dig for vores bud på lidt uimodståeligt bolig interiør, som vi håber, du vil kunne lide! Sammen med vores udvalg af modetøj kan du således også shoppe både puder, vaser, kopper, stager, tæpper, sengetøj, produkter til personlig pleje mm. - til dig selv eller måske som gave ide til en, der fortjener lidt skøn forkælelse ♥ Vi pakker altid smukt ind - husk at vælge denne funktion til, når du bestiller en gave på haus-frau.dk

Du finder således nu smukke glasvarer fra den anerkendte designer, Louise Roe, bløde øko tekstiler fra danske AIAYU samt finurligt og cool porcelæn og design artikler fra hollandske HK Living i vores INTERIØR kategori. Flere spændende varer på vej; vi håber, du kan lide det! 

Velkommen i vores nye interiør univers ♥

 

1 til 12 ud af 93

Flot interiør til boligen

lækkert og moderne design 

I Haus-Frau i Silkeborg finder du som noget helt nyt et lækkert udvalg af vores håndplukkede særlige udvalg af flot interiør og lækkert design til dit hjem. Vores hjem er vores særlige frirum, et vigtigt sted for alle kvinder og deres familier at føle sig afslappet og godt tilpas, og boligen er gerne omgivet af smukke og personlige ting, der skaber netop den hjemlige og hyggelige steming, der fortæller dine gæster, hvem du er. At komme træt hjem fra jobbet og komme ind i sit hjem, hvor du bliver mødt af netop den atmosfære og stil, der kendetegner dig og din familie. Personlige ejendele, arvestykker, atmosfærefyldt forenet med smukt og trendy design på hylderne i stuen, som f.eks. smukke vaser i glas, hvor du med en frisk buket af årstidens smukke blomster altid kan skabe æstetiske og atmosfærefyldte rum. Faktisk er der vel ikke noget så livbekræftende og smukt som en flot buket blomster i en vase! 

Vi har i Haus-Frau rigtig mange flotte vaser i vores interiør og bolig udvalg - bl.a. vaser fra den danske designer Louise Roe, som i øjeblikket er en enormt rost og anerkendt designer blandt trendy indrettere og stylister. Louise Roes fine og feminine glas vaser, champagneglas og glasstager er perfekte design elementer i det moderne hjem, moderne glasdesign i nærmest skulpturelle udformninger, der skaber opmærksomhed omkring det smukke design, også når Louise Roe vasen blot står til pynt og skue på din hylde. Louise Roes kendte vaseserie hedder Balloon #1, Balloon #2, den imponerende og store Balloon #3 og Balloon #4 - de er alle imponerende smukke, og de er ligeledes blandt de allerbedste gaveideer til ønskesedlen, hvis du til jul eller til fødsesdag skulle ske at mangle gode ideer.