FRI FRAGT OVER 599 DKK / HURTIG LEVERING 1-2 DAGE / JULEGAVER BYTTES T.O.M. 15. FEBRUAR

WUTH CASHMERE

Wuth Cashmere er et lækkert dansk cashmere mærke, der designer lækkert strik i 100% cashmere. Bag Wuth Cashmere står designeren Birgitte Wuth, som har en stor passion for at designe klassiske trøjer i ægte cashmere uld. Se vores fine online udvalg af Birgitte Wuths skønne cashmere strik her.

WUTHDer er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

1 til 0 ud af 0

Klassisk design

Wuth Cashmere design er først og fremmest klassisk design, som du kender det. Men med det sagt, laver Wuth Cashmere også trøjer og deres populære cardigans med et nye designs, der følger den mode, der er lige nu.

I kollektionerne fra Wuth Cashmere finder du lækre bluser og cardigans, som er lavet i god kvalitet og klassiske, tidsløse designs. Det tidsløse design på tøjet fra Cashmere, sikrer at du får noget tøj som du kan bruge i flere sæsoner. Tøjet er samtidig altid lavet i farver, der følger den nyeste mode

Wuth Cashmere er specielt kendte for deres cardigans og tørklæder som du altid kan bruge sammen med dit hverdagsoutfit. Samtidig laver Wuth Cashmere også et stort udvalg af lækre bluser, som du kan bruge ud over en t-shirt eller skjorte for at kreere dit helt eget look. Du kan fx bruge den enkle og stilrene Wuth Pearl strik sammen med meget andet tøj.

Tøjet er samtidig lavet, så det er dejlig blødt at have på, så du kan bruge dit tørklæde eller din bluse i mange timer. Samtidig sikrer kvaliteten, at du roligt kan bruge bluserne mange gange.

Kvalitetsuld

Alt tøjet fra Wuth Cashmere bliver lavet i højkvalitets cashmere uld. Det sikrer, at du får en bluse, der er lavet i den bedste kvalitet. Når Wuth Cashmere skal finde uld til deres tøj, går de efter det mest luksuriøse og bedste cashmere uld, som de kan finde på markedet, hvilket giver dig et produkt i god kvalitet.

I vores udvalg af det skønne cashmere tøj fra Wuth Cashmere finder uden tvivl noget, som passer ind i din garderobe, om det så skal være et Wuth Cashmere tørklæde til de kolde vintermåneder, eller en lækker bluse, der kan bruges hele året.