HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

VEJA sneakers

bæredygtige, økologiske sneakers

Vi jubler hos HAUS-FRAU, fordi vi kan byde det franske brand "VEJA" velkommen i vores butik og på vores webshop. Veja laver de klassiske og moderne sneakers, men det særligt skønne ved VEJA sneakers er deres fokus på gennemsigtighed, bæredygtighed, fair trade og socialt og miljømæssigt ansvar. På HAUS-FRAU.dk finder du de populære VEJA sneakers i forskellige modeller og farver. Veja Sneakers er perfekte sneaks til dig, der både ønsker komfort, design, kvalitet og bæredygtighed. 

Veja sneakers materialerne har samvittigheden i orden


Canvas og snørebånd er fremstillet af 100% økologisk bomuld fra Brasilien og således dyrket uden nogle former for kunstgødning eller pesticider. VEJAs ydersåler er fremstillet af gummi fra Amazonas, Brazilien. Brugen af gummien fra regnskovene i Amazonas øger skovens værdi og hjælper til med at bekæmpe skovrydning. Læderet kommer ligeledes fra Brasilien, Veja har stor opmærksomhed rettet mod brugen af vand under garvningsprocessen af deres skind. Mesh materialet i sneakers'ne er fremstillet af 100% genanvendte plastik flasker, der anvendes faktisk 3 flasker til et par sneakers. Veja sneakers foret er fremstillet af 67% genanvendt polyester, ligeledes genanvendt fra plastik flasker samt 33% økologisk bomuld. Kombinationen af genanvendt polyester og øko bomuld giver mere fleksibilitet i VEJA sneakers og gør skoene mere komfortable for dig at bære. Det bløde ruskind er fremstillet af 100% vegansk syntetisk tekstil som et alternativ til dyrefremstillet ruskind.

VEJA Sneakers er fantastisk spændende fransk brand, som producerer moderne og seje sneakers til kvinder, men som samtidig gør en fantastisk indsats for miljøet.

veja sneakers1 til 12 ud af 13