100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

STINE GOYA

Stine Goya hører ubestridt til blandt Danmarks designerdarlings, særegne designs og underfundige univers høster altid stor ros og anerkendelse fra modeelskere og anmeldere. Stine Goya har en baggrund som først model og siden som moderedaktør på magasinet Cover, men i 2007 påbegyndte Stine Goya et helt nyt kapitel i sit liv og etablerede sit brand i eget navn.

Stine Goya er uddannet fra Central Saint Martins designskole i London med speciale i print. Helt fra begyndelsen har Stine Goya haft sin helt egen signaturstil: kærlighed til utraditionelle farver og mønstre, udtrykt i både klassiske og utraditionelle, skulpturelle snit. I HAUS-FRAU begejstres vi også over Stine Goyas vidunderlige prints, navnlig på silken, hvor de oversizede kjole klassikere ’Carla’ og ’Anthias’ er blandt vore favoritter.

Stine Goya


1 til 12 ud af 20

Nye unikke designs hvert år

Det fantastiske ved kollektionerne fra Stine Goya er at de hvert år dykker nye design op, som ingen havde set komme. Tøjet fra Stine Goya følger i høj grad den nyeste mode, og er med til at skabe en fantastisk mode i Danmark.

Stine Goya formår at kombinere farver og mønstre på en unik måde, som ingen andre kan gøre på samme måde. Derfor får du med tøj fra Stine Goya noget helt unikt design, som kan være med til at friske din garderobe op.

Du kan både bruge tøjet fra Stine Goya som et friskt pust til din hverdagsgarderobe eller til enhver festlig lejlighed, hvor lidt ekstra pænt tøj passer til. Til hverdag kan du fx bruge den flotte Stine Goya Fidan Chunky Metallix strik.

Til de festlige lejligheder kunne et godt bud være den smukke Stine Goya Rosie kjole, som med det enkle men samtidig stilfulde design kan bruges til enhver festlig lejlighed.  

Og så designer Stine Goya også sko, som en del af hendes kollektionerne. Skoene er, ligesom tøjet, designet på unikke måder.