100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

STINE GOYA

Stine Goya hører ubestridt til blandt Danmarks designerdarlings, hendes særegne designs og underfundige univers høster altid stor ros og anerkendelse fra modeelskere og anmeldere. Stine Goya har en baggrund som først model og siden som moderedaktør på magasinet Cover, men i 2007 påbegyndte Stine Goya et helt nyt kapitel i sit liv og etablerede brand i eget navn.

Stine Goya er uddannet fra Central Saint Martins designskole i London med speciale i print. Helt fra begyndelsen har Stine Goya haft sin helt egen signaturstil: kærlighed til utraditionelle farver og mønstre, udtrykt i både klassiske og utraditionelle, skulpturelle snit. Lige nu hitter Niki og Jasmine kjolerne til de festlige lejligheder, ligesom Joel kjolen er en populær favorit, også til hverdag, med sin bløde stretch-kvalitet og fine farvekombinationer.

Stine Goya


Sorter stigende

8 vare(r)

1 til 8 ud af 8

Nye unikke designs hvert år

Det fantastiske ved kollektionerne fra Stine Goya er at de hvert år dykker nye design op, som ingen havde set komme. Tøjet fra Stine Goya følger i høj grad den nyeste mode, og er med til at skabe en fantastisk mode i Danmark.

Stine Goya formår at kombinere farver og mønstre på en unik måde, som ingen andre kan gøre på samme måde. Derfor får du med tøj fra Stine Goya noget helt unikt design, som kan være med til at friske din garderobe op.

Du kan både bruge tøjet fra Stine Goya som et friskt pust til din hverdagsgarderobe eller til enhver festlig lejlighed, hvor lidt ekstra pænt tøj passer til. Til hverdag kan du fx bruge den populære Milo t-shirt, der kommer i nyt print hver sæson, eller den fine Karolina bluse i silke og med skønt blomsterprint.

Til de festlige lejligheder kunne et godt bud være den cool Niki slå-om kjole, eller den nye Rhode kjole, som med det enkle men samtidig stilfulde design kan bruges til enhver festlig lejlighed.