100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

RODTNES

Rodtnes tasker og accessories fra den danske arkitekt og designer, Mette Rodtnes er stilsikker og og elegant i sit udtryk i sine punge, tasker og accessories, og Rodtnes tasker imødekommer således mange kvinders ønske om enkelhed, lækkerhed og god kvalitet - skandinavisk stil, når det er allerbedst! Mette Rodtnes' baggrund som arkitekt kan ses i hendes æstetiske tilgang til funktionalitet og design, i HAUS-FRAU er vi stolte af at repræsentere Mette Rodtnes tasker - kom ind forbi og se udvalget i butikken, eller se nærmere på Rodtnes taskerne her:

Sorter stigende

1 vare(r)

1 til 1 ud af 1

Fra arkitekt til verdensberømt taskedesigner

Mette Rodtnes er i dag kendt for sine fantastiske tasker og accessoires over hele verden. Men sådan har det ikke altid været. Hendes vej til succes var lang og snoet. Hun arbejdede i mange år som leder af en af Danmarks største arkitektfirmaer indtil hun indså, at det ikke var hendes kald. En dag så hun en statusopdatering på Facebook efter en, der kunne lave elegante laptop tasker til kvinder, og med et blev hendes passion for tasker antændt.

Siden da har Mette Rodtnes ikke lavet andet end at designe unikke og elegante tasker til enhver lejlighed. Den skandinaviske stil skinner tydeligt igennem i hendes designs og har derfor hurtigt taget verden med storm.

Find en taske der passer til enhver lejlighed

Kernen i Mette Rodtnes mange designs har altid været at skabe tasker og punge, som både var elegante og ikke mindst funktionel, selv i en travl hverdag. Dette afspejler sig også tydeligt i hendes store og varierede kollektioner, hvor man kan finde en taske til enhver lejlighed, uanset om man skal have en task med til et møde eller om man står og mangler en særlig taske til en festlig lejlighed.

Hos os finder i derfor en lang række af Mette Rodtnes mest populære produkter. DU finder både hendes fantastiske tasker og punge i en lang række farver som sort, rød og grå. Der er derfor noget for enhver smag. Og hvis du er i tvivl om, hvilken taske, der passer bedste til dig, så vær ikke i tvivl om at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe og vejlede vores kunder til at finde de bedste produkter til deres behov.

Altid hurtig levering og fri fragt ved 799,-

Hos Haus-frau ønsker vi ikke kun at give vores kunder det bedste udvalg fra førende skandinaviske tøjbrands- Vi ønsker også at give jer den absolut bedste service. Derfor sørger vi altid for at du får lynhurtig levering, så du ikke skal gå og vente på dine varer, kommer frem. Derudover så tilbyder vi også fri fragt på alle køb over 799,- hvilket gælder for langt størstedelen af vores kunder, og særligt for køb af vores takser. Du er også meget velkommen til at kigge ned i vores fysiske butik i Silkeborg. Her har vi massevis af fantastiske varer på lager, og vi kan også hurtigt hjælpe dig med at finde lige præcis det, som du søger efter.

Vi glæder os til at møde dig.