100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

RODEBJER

elegant svensk mode 

Rodebjer er et af de mest velkendte svenske modebrands. Rodebjer er skabt af designeren Carin Rodebjer som har siden 1999 har været med til at drive udviklingen inden for svensk og skandinavisk mode. Hos HAUSFRAU finder du et eksklusivt udvalg af kjoler, nederdele, t-shirts og ikke mindst bukser til fantastiske priser.

Rodebjer


Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

1 til 0 ud af 0

Rodebjer – Svensk design når det er allerbedst

Rodebjer er et svensk tøjmørke der er grundlagt i 1999 af den i dag berømte designer Carin Rodebjer. Carin Rodebjers karriere startede på en meget pudsig måde, da hun en dag blev spottet på gaden i New York. Her fik en modeekspert øje på hendes tøj, som hurtigt fangede hendes interesse. Carin bar selv sine egne designs og det var særligt hendes tøj som vakte opsigt. Fra den dag besluttede hun sig for at satse 100% på livet som designer. Siden da har brandet vokset sig rigtig stort og er i dag kendt som en af de største brands inden for svensk mode.

Find tøj der passer til enhver lejlighed

Rodebjers vej til succes har altid været meget enkel. Her har man altid ønsket at designe tøjkollektioner, som var enkelt og som ville passe ind i en travl hverdag. Elegance og minimalisme er i høj grad to ord som har været med til at definere deres stil. I dag er de særligt kendt for deres kimonoer og ikke mindst kjoler som er både bløde, behagelige og nemme at hoppe ind og ud af. Men tankerne bag deres kollektioner er ikke ligesom så mange andre.

Carin Rodebjer har aldrig lagt skjul på at hun er en stor fortaler for både menneskerettigheder, herunder særligt kvinders rettigheder og ikke mindst individualitet, hvilket også skinner igennem i deres designs.

Her Hos HAUSFRAU har vi valgt at samle ane lang række af deres mest populære produkter. Derfor finder du både bukser, kjoler og selvfølge deres meget berømte kimonoer. Vores udvalg er særligt kendetegnet ved sine mange fantastiske farver, som hurtigt kan medvirke til at live din nuværende tøjkollektion op. Du finder dog også masser af traditionelle designs i afdæmpede farver, så der er uden tvivl noget for enhver smag!

Altid hurtig levering og fri fragt ved 799,-

Hos Haus-frau ønsker vi ikke kun at give vores kunder det bedste udvalg fra førende skandinaviske tøjbrands- Vi ønsker også at give jer den absolut bedste service. Derfor sørger vi altid for at du får lynhurtig levering, så du ikke skal gå og vente på dine varer, kommer frem. Derudover så tilbyder vi også fri fragt på alle køb over 799,- hvilket gælder for langt størstedelen af vores kunder, og særligt for køb af vores takser. Du er også meget velkommen til at kigge ned i vores fysiske butik i Silkeborg. Her har vi massevis af fantastiske varer på lager, og vi kan også hurtigt hjælpe dig med at finde lige præcis det, som du søger efter.

Vi glæder os til at møde dig.