100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

REPETTO

Repetto er smukke franske, håndsyede sko, der er skønne og behagelige at bære! Repetto sko er håndsyede sko fra en gammel og traditionsrig virksomhed med base i Paris, hvorfra man i 1947 startede med at producere rigtige dansesko. Siden starten i 1947 har Repetto udviklet sig, og det er i dag et stort internationalt mærke, som sælges over hele verden.

Repettos sko er således særdeles velegnede som dansesko, f.eks. modellen Baya, der er en klassiker model i vores sortiment fra Repetto og som betegnes som en tangosko. Køb nye Repetto sko i HAUS-FRAU og se vores fine sortiment online.

Repetto


Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

1 til 0 ud af 0

Stilrene sko med et feminint look

De fine sko fra Repetto har et feminint look, der passer til enhver fest. I vores udvalg af pæne sko fa Repetto finder du blandt andet de klassiske ballerinaer sammen med fine stiletter med små detaljer, der giver Repettos sko det unikke look.

Det unikke ved Repettos sko er både de fine detaljer men i høj grad den franske stil, der giver skoene en fantastiske elegance, som du ikke finder mange andre steder. Det gør Repettos sko til noget særligt som har været med til at gøre brandet verdenskendt.

Behagelige sko du kan have på i mange timer

Repettos sko er først og fremmest lavet med fokus på at skabe de feminine designs men uden at gå på kompromis med den gode pasform. Da Repettos sko originalt er lavet som dansesko er der fokus på at den færdige sko har en god pasform, som gør at du kan have skoene på i mange timer.

Du har sikkert været til fester med sko der klemmer, men med Repettos sko får du et par sko, som du roligt kan tage på til festen og danse i mange timer uden at få ømme tæer.

Pæne sko til enhver fest

I kollektionerne fra Repetto finder du sko, som kan bruges til enhver fest. Den franske stil gør at du kan tilføre noget ekstra fint til dit outfit til næste fest, julefrokost eller bytur med vennerne.

Du kan fx tage de klassiske Repetto Gaby stiletter på til din næste fest, da de nærmest kan passe til alle outfit med den enkle og klassiske stil tilført lidt fransk elegance. På samme måder kan du finde mange andre sko fra Repetto, som kan give det sidste til den festlige lejlighed, hvor du godt kunne bruge et par ekstra fine sko.

Du kan se hele vores udvalg af lækre sko fra Repetto her på siden.