100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

Overtøjsmærket Parajumpers er italiensk design skabt af designeren Massimo Rosetti, der tidligere har beskæftiget sig med design af sportswear og casual modetøj, og Parajumpers (PJS) lanceredes således i 2005.

Parajumpers er inspireret af og skabt som hyldest til redningsorganisationen bag Alaskas supertrænede redningsfolk, de såkaldte parajumpers, der hver dag frygtløst arbejder for at hjælpe nødstedte mennesker i Alaskas barske og vilde natur. 

Alle Parajumpers jakkerne er derfor lavet af de bedste materialer; slidstærke og åndbare nylonkvaliteter, kraftige tovejs stållynlåse, teknisk foer, lightweight dun og med ægte pels i hætter/kraver. Derudover er der speciallommer i PJS overtøjet til bl.a. GPS, mobiltelefon samt diverse andre nødvendige accessories.

Med en Parajumpers jakke er du sikret overtøj i en klasse for sig - Parajumpers er superlækkert og gennemtænkt design med masser af lækre detaljer udført i de bedste kvaliteter.

Design og funktionalitet i en jakke

Parajumpers jakker er først og fremmest lavet med fokus på funktionaliteten og det at skabe en varm jakke, der er lavet af de rigtige materialer, så der opnås en slidstærk jakke. Men der er samtidig også lagt stor vægt på at kreere jakker, der har nogle unikke designs.

Designet på jakkerne er lavet med feminine silhuetter, som gør at jakkerne samtidig er elegante. Samtidig bliver jakkerne designet i flotte farver, der gør, at du uden tvivl kan finde en jakke, der passer til dig. 

Med de elegante og slidstærke jakker får Parajumpers design og funktionalitet til at gå op i en enhed. Der sker nogle gange det, når der skabes varme dunjakker, at det går ud over designet. Men det er ikke tilfældet med en Parajumpers jakke. De skaber derfor et produkt, som du ikke finder lignende nogle andre steder.

En af Parajumpers mest populære jakke er jakken Parajumpers Long Bear, som er en perfekt jakke der både har god varme og et flot design. En anden af deres populære jakker er Parajumpers Kodiak jakke, der giver en god varme og har mange flotte detaljer.

Perfekt til Skandinaviens kolde vinter

En jakke fra Parajumpers er perfekt til den kolde skandinaviske vinter. Du kan finde et udvalg af mange forskellige jakker, og mange af deres jakker er lavet til at passe godt til temperaturerne i de nordiske lande. For eksempel er jakken Parajumpers Juliet jakke perfekt til det Skandinaviske vinterhalvår.

Du kan samtidig finde et stort udvalg af jakker, som du kan bruge til en rejse norden eller andre steder, hvor det er koldere end her.

Sorter stigende

5 vare(r)

1 til 5 ud af 5