100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

NUÉ NOTES

Det danske designer mærke Nué Notes lanceredes i 2007 af de to ejere bag de eksklusive københavnerbutikker Nué og Another Nué, Anne-Dorthe Larsen og Katrine Rabjerg. Nué Notes er designet i ønsket om enkelt og anvendeligt tøj, der kan bruges igen og igen, og som nemt matches med andre gode sager i garderoben.

Blandt de absolutte bestsellere i Nué Notes kollektionen er de enkle basis skjorter i 100% bomuld, du finder altid Nué Notes skjorterne i både flotte sæson prints samt gode anvendelige basisfarver. Nué Notes designer god og anvendelig mode, der er let at mixe ind blandt dine favoritter, tunika kjoler i afslappede snit, som vi i HAUS-FRAU altid fører i mange fine farver. Køb Nué Notes i HAUS-FRAU og hold øje med webshoppen efter de altid populære nyheder fra Nué Notes.

Eksklusivt designerbrand 

Nué Notes er hurtigt blevet et eftertragtet brand i Danmark, og tøjet hører i dag til noget af det mest eksklusive modetøj, som du kan finde på markedet. Nué Notes startede originalt med at designe kollektioner med læder, men i forbindelse med den stigende popularitet begyndte de to designere at udvide deres kollektioner.

I dag kan du finde meget forskelligt tøj i kollektionerne fra Nué Notes og især deres skjorter og kjoler er i dag blevet populære.

Lækkert tøj til alle anledninger

I kollektionerne fra Nué Notes finder du altid lækkert tøj til alle anledninger. Du kan bruge en af de mange flotte skjorter til hverdag sammen med et par pæne bukser. Du kan samtidig også bruge en af de flotte mønstrede skjorter til en lidt pænere anledning, hvor en pæn skjorte passer til godt til. Du kan fx bruge den populære Bianca Tunic skjorte til mange forskellige anledninger, da den enkle stil gør det muligt at kombinere skjorten med meget forskelligt.

Hvis du godt kunne tænke dig et lækkert feminint look til fødselsdagen eller byturen med vennerne kan du kigge på en af de flotte kjoler fra Nué Notes, som kan gøre ethvert festlook til noget særligt.

I kollektionerne fra Nué Notes finder du ofte også et udvalg af striktrøjer, der er lavet med en god pasform, som du kan bruge til hverdag eller festlige anledninger i vinterhalvåret.

 

Sorter stigende

3 vare(r)

1 til 3 ud af 3