HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

MOSHI MOSHI MIND - nyheder, skjorter, shorts, toppe & kjoler

Dansk kvalitetsdesign, du vil elske

Moshi Moshi Mind er et mildt og moderne livsstilsunivers. Fra Moshi Moshi Mind finder du altid skønne og afslappede styles, som nemt både kan anvendes til hverdagen, søndagen i sofaen og på ferien. Du vil med garanti elske deres mange styles i 100% økologisk bomuld.

Moshi Moshi Mind skaber enkelt modetøj, vi kan tage frem fra skabet igen og igen frem for mere trendbaseret modetøj, deres prints og farver er rolige og harmoniske og nemme at blende ind sæson efter sæson. Moshi Moshi Mind har fokus på økologiske materialer og produktion. 

Her på siden finder du vores udvalg af tøj fra det gennemførte brand Moshi Moshi Mind. Det er afslappet, moderne tøj, der har til formål at få arbejde, fritid og alt derimellem til at smelte sammen og gå op i en højere enhed.

Moshi Moshi Mind1 til 12 ud af 49

Skab den gode basisgarderobe med Moshi Moshi Mind

Hos Moshi Moshi Mind er tøjet ikke trendbaseret. Derimod er brandets fokus at skabe evergreens, du kan få glæde af både nu og i fremtiden. I sortimentet finder du altså ikke det nyeste nye, der sandsynligvis går af mode igen om 14 dage. Til gengæld finder du items, du kan bruge igen og igen, og som kan kombineres med alverdens forskellige andre design.

Moshi Moshi Mind integreres nemt i din eksisterende garderobe og skaber den gode bund for en masse outfits. Med behageligt basistøj i god kvalitet i skabet bliver det langt nemmere at kreere skønne looks. Derfor kan du med fordel investere i netop danske Moshi Moshi Mind.

Dress op og ned med Moshi Moshi Mind

Du finder masser af geniale basisitems i sortimentet fra Moshi Moshi Mind. Du finder imidlertid også mere specielle design, der kan gøre det muligt for dig at udfolde din egen personlige stil.

En af grundtankerne bag Moshi Moshi Mind er, at deres tøj skal passe ind i alle aspekter af livet. Deres design skal kunne bruges på arbejdet, i fritiden og til fester. Med gode muligheder for at dresse tøjet både op og ned kan du skabe dit helt eget look, som passer perfekt til anledningen. Det gælder, hvad enten du står over for en vigtig forretningsmiddag eller en tur i byen med veninderne.

Kombiner din sorte buksedragt fra Moshi Moshi Mind med fine stiletter og store smykker for et festligt look. Brug den samme dragt sammen med sneakers og en chunky striktrøje for at skabe et afslappet hverdagsoutfit. Mulighederne er mange med dette mærke.

For dig, der hverken vil gå på kompromis med komfort eller kvalitet

Hos Moshi Moshi Mind skal tøjet frem for alt være komfortabelt, tøj skal føles behageligt at have på og passe til en afslappet og balanceret hverdag. Ønsket er at skabe ro i en kaotisk verden, og det gør Moshi med skønt tøj, der føles som en drøm at have på.

Eftersom brandet netop har et ønske om at skabe komfortabelt tøj, har de naturligvis stor fokus på materialerne i deres designproces. De benytter sig altid af materialer, der føles fantastiske at iklæde sig, og som du vil elske at pakke dig ind i gang på gang. Samtidig sørger de for at benytte bæredygtige materialer for at give dig tøj, der holder længe, og som du kan købe med god samvittighed.