HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Mads Nørgaard - strik

I denne kategori finder du HAUS-FRAU.dk online udvalg af skøn Mads Nørgaard strik til kvinder, både lækre cardigans, pullovers, strikkjoler og andet lækkert strik fra den populære designer Mads Nørgaard.

Strik fra Mads Nørgaard er først og fremmest kvalitet for pengene. Med strik fra Mads Nørgaard får du en lækker striktrøje eller kjole som du kan bruge mange gange. Samtidig er designet fra Mads Nørgaard klassisk design, som aldrig går af mode, og det er med til at gøre Mads Nørgaard til et anerkendt brand i Danmark.

Klassisk designet strik

Strik fra Mads Nørgaard er strik lavet i klassisk design. Generelt er Mads Nørgaard et tøjmærke, der laver tøj i klassisk design, som du sagtens kan bruge i flere sæsoner.

I kollektionerne fra Mads Nørgaard finder du altid et udvalg af klassisk tøj med rene linjer, som du kan bruge til at friske din garderobe op. Det klassiske tøj fra Mads Nørgaard har dog ofte et unikt twist som følger den nyeste mode og er med til at gøre tøjet unikt.

Brandet Mads Nørgaard er samtidig populært grundet den høje kvalitet på tøjet. Tøjet kan bruges i flere sæsoner grundet det klassiske design og samtidig kan du vaske tøjet mange gange, uden at det bliver slidt.

Du kan se hele vores udvalg af tøj fra Mads Nørgaard her.

Strik til hverdag og festlige anledninger

I kollektionerne fra Mads Nørgaard er der altid et udvalg af lækkert strik, som kan bruges til mange forskellige anledninger. Du finder blandt andet et stort udvalg af tøj, som du kan bruge til at give din hverdagsgarderobe lidt unikt tøj.

Du kan fx griske din garderobe op med en lækker cardigan, som du kan bruge udenpå en flot t-shirt eller sammen med en pæn skjorte.

I vores udvalg af strik fra Mads Nørgaard finder du også et par flotte strikkjoler, som kan bruges til hverdag, men også passer til mange festlige lejligheder. Du kan fx bruge en strikkjole til fødselsdage i vinteren eller byturen med vennerne, hvor en flot kjole passer til. Du kan fx bruge strikkjoler sammen med et par strømpebukser og en flot halskæde og så er du klar til diverse festlige anledninger.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

1 til 0 ud af 0