HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

De bedste kjoler fra Mads Nørgaard

Vi har med stor stolthed i hjertet forhandlet danske Mads Nørgaard i HAUSFRAU i Silkeborg siden vores åbning i 2006. Mads Nørgaard fine evne til at skabe et lækkert mix af evigt gode classics, uundværlige basis t-shirts og bluser, ikke at forglemme #101'eren, den ikoniske Nørgaard På Strøget t-shirt, som du også finder hos os - men også altid det overraskende, der skaber god opmærksomhed i kollektionerne. Således også virkelig skønne kjoler, både tætsiddende kjoler og de rummelige, oversize af slagsen - luftige sommerkjoler i catchy prints, du vil elske ♥

Velkommen til siden med MADS NØRGAARD KJOLER, vi håber, du bliver glad for vores udvalg - besøg os også i Silkeborg, hvor vi vil glæde os til at vise kjolerne frem!  

1 til 12 ud af 12

Den kendte københavnske modemand, Mads Nørgaard elsker mode og de skiftende tendenser i modeverdenen. Dog synes Mads Nørgaard også, at moden indimellem skifter for hurtigt, og udgangspunktet for hans designs er derfor altid klassisk modetøj, der bevarer sin relevans sæson efter sæson. Om det er strik, kjoler, nederdel, tasker eller jakker er Mads Nørgaard en genkendelig klassiker i modebilledet, beundret og værdsat for netop et tydeligt værdiafsæt i en pulserende modebranche.