HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Mads Nørgaard bluser

enkel stil i god kvalitet

Danske Mads Nørgaard designer enkelt og anvendeligt hverdagstøj, der holder - både på design og på kvalitet. I haus-frau.dk i Silkeborg køber vi altid masser af flotte, enkle bluser hjem fra Mads Nørgaard, som du nemt kan bruge til et klassisk hverdagslook på jobbet, og så er Mads Nørgaard bluser og toppe tilmed rigtig stærke på priserne, og du kan derfor nemt finde pænt hverdagstøj af god kvalitet på budget fra Mads Nørgaard.

Se her vores online udvalg af gode Mads Nørgaard bluser og toppe, vores store UDVALG af Mads Nørgaards t-shirts finder du her og er du i stedet nysgerrig på at se hele vores Online udvalg af Mads Nørgard kollektionen, så klik her,  kontakt os altid gerne i butikken i Silkeborg, hvis du har brug for vejledning, 8685 6567 

1 til 10 ud af 10

De altid enkle bluser i virkelig god kvalitet er nok det, de fleste danske kvinder forbinder med Mads Nørgaard. Mads Nørgaard bluserne er absolut blandt vores bedste bud på en rigtig god hverdagsbluse til en travl kvinde, der bare gerne vil have en god bluse på på jobbet, som føles blød og behagelig, og som er lavet i gode kvalitetsmaterialer. Mads Nørgaard designer helt enkel stil. Nørgaard bluserne er lavet i kvalitet, der nemt kan smides i vaskemaskinen, Mads Nørgaards bomuldsbluser er tilmed produceret i 100% økologisk bomuld, økologiske og bæredygtigt tøj, det er virkelig noget, Mads Nørgaard brandet brænder for!