FRI FRAGT OVER 599 DKK / HURTIG LEVERING 1-2 DAGE / JULEGAVER BYTTES T.O.M. 23. JANUAR

MADS NØRGAARD

Mads Nørgaard er dansk, kendt - og anerkendt design i sin enkleste form! I HAUS-FRAU har vi haft Mads Nørgaard på hylderne siden vores åbning i 2006. Vi og mange trofaste kunder af Mads Nørgaard værdsætter genkendeligheden og langtidsholdbarheden i Nørgaards design og kvaliteter.

Mads Nørgaards varer er stærke på prisen – her får man virkelig noget for pengene! Mads Nørgaard (søn af Jørn Nørgaard, ’Nørgaard på Strøget’), er i dag repræsenteret i ca. 400 butikker i Europa: anerkendt for stilrent, tidsløst design og Mads Nørgaard er desuden altid fabrikeret i gode kvaliteter, der holder sæson efter sæson, vask efter vask.

Du kan se hele vores udvalg af tøj fra Mads Nørgaard her på siden, hvor du blandt andet kan kigge nærmere på Mads Nørgaard bluser og Mads Nørgaard strik.

Mads Nørgaard


1 til 12 ud af 16

Klassisk design der aldrig går af mode

Mads Nørgaard skaber klassikere, ofte med et lille tvist: sømandsstrik, legendariske striber i massevis, klassisk islænderstrik nyfortolkes som Kimmi strik og tilsættes en ny, moderne farve eller et strejf af neon, bestsellernederdelen 'Stelly' i A-facon, der i hver sæson kan fås i adskillige variationer, samt de gode Teasy og Torva t-shirts for blot at nævne et par hittere!

I kollektionerne fra Mads Nørgaard finder du altid klassisk modetøj, der følger moden som den er lige nu. Tøjet fra Mads Nørgaard bærer præg af klassiske og rene linjer, der har et unikt strejf, der er med til at gøre at tøjet altid følger moden som den er lige nu. 

Samtidig er tøjet altid fremstillet i god kvalitet, som er med til at gøre brandet så populært, både i Danmark men også en række andre lande. Når du køber en bluse, t-shirt, nederdel eller kjole fra Mads Nørgaard er du sikret et unikt design- og kvalitetsprodukt.

Striber til enhver anledning

Mads Nørgaard er særligt kendt for at lave modetøj med striber, og det er det, som de fleste tænker på når de hører navnet Mads Nørgaard. 

I Mads Nørgaards kollektioner finder du tøj til enhver lejlighed. Du kan bruge en af de klassiske stribede bluser til hverdag sammen med en lækker cardigan designet i en klassisk stil. Med tøj fra Mads Nørgaard giver du dit hverdagstøj et unikt look.

Til fest kan du finde en flot kjole eller en bluse med unikt print, som frisker din festgarderobe op. Med det tidsløse design på tøjet fra Mads Nørgaard, kan du altid finde noget der passer til nytårsaften, påskefrokosten, fødselsdagen eller byturen med vennerne.

Du kan derfor altid finde noget, som passer til enhver anledning i kollektionerne.