HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Louise Roe design

smukke vaser i flotte farver

Den danske designer, Louise Roe er blandt nyeste tilkomne designere i buketten hos haus-frau.dk - vi er så glade for nu at kunne vise vore kunder, både Online og lokalt i SIlkeborg, Louise Roes smukke design univers, hos os udtrykt først og fremmest i de særdeles populæer og eftertragtede Balloon Vaser i glas og porcelæn - Balloon vaserne er skulpturelle og elegante og klæder ethvert hjem, Louise Roe vaserne er faktisk så smukke i sig selv, at de nærmest ikke behøver smukke blomster for at lyse op og skabe dejlig stemning i dit hjem.

Vi elsker Louise Roes stilrene designs og delikate farvevalg, som skaber interessante og flotte miljøer i boligen. Se hele vores håndplukkede udvalg af Louise Roe glas og vaser her. Alle produkterne i Louise Roes serie har et stærkt touch af arkitektur og stramme grafiske linjer, som godt dansk design er kendt for. Se UDVALGET af de skønne Louise Roe produkter her på shoppen!

OBS! Vi tilbyder desværre ikke at SENDE Louise Roe glasvarene, men vælg leveringsmuLigheden 'afhent i butik', så klargør vi din ordre til afhentning her hos os i Nygade 9, 8600 Silkeborg. 

Louise Roe1 til 12 ud af 12