HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

I HAUSFRAU finder du et skønt udvalg af flotte, feminine kjoler fra danske Levete Room. Det danske fashionbrand passer perfekt ind i vores univers med de enkle og feminine snit og skønne farver. De mange fine detaljer, bløde naturlige farver og moderne styles kendetegner Levete Room. Med en ny kjole fra fra Levete Room får du et skønt mix af det feminine og elegante til din garderobe, kjolerne er altid designet i lækre farver og smukke mønstre, rigtig gode pasformer og materialer af god kvalitet. Gå på opdagelse i universet fra Levete Room, hvor det feminine møder det enkle, og hvor farver og mønstre munder ud i et lækkert og anvendeligt design til din stil.1 til 12 ud af 14

Klassiske styles

Med modetøjet fra Levete Room går du aldrig galt i byen. Selvom Levete Room udvikler deres designs efter sæsonens trends, formår Leveté Room alligevel at skabe klassiske styles, der holder sæson efter sæson. Leveté Rooms frakker, bukser, bluser, kjoler og skjorter passer således perfekt til den tidsløse og klassiske garderobe, hvor der blot en gang imellem skal lidt nyt til for at opgradere dit moderne look. Klassiske items bliver derfor nemt favoritten i garderoben, da de kan styles på mange forskellige måder.


Når du tjekker designet fra Levete Room ud hos os i HAUSFRAU, vil du møde mange unikke og feminine styles, der virkelig erlige til at gå til - SÅ nemme at mixe med det, du i forvejen har i klædeskabet. Hos HAUSFRAU er vi og vores mange trofaste LEVETE kunder vilde med at style de lækre outfits fra det danske fashionbrand. Levete Room har en bred vifte af klassiske og moderne designs, som netop kan bæres af enhver kvinde - og naturligvis matches vores mange andre skønne brands, som du også kan finde her på haus-frau.dk 


Skab din egen stil med Levete Room!

Bliv inspireret til at skabe din egen personlige stil med styles fra Levete Room. De tidsløse og klassiske styles kan netop mixes med vores mange andre brands, om end du er til det urban, rustikke eller den feminine stil. Er du vild med Levete Room, vil du helt sikkert også kunne lide vores brands som GANNI, Baum und Pferdgarten eller Love & Divine.


Shop Levete Room online hos meandeliza.dk


Navnet Levete Room stammer fra ordet Levity, som betyder ”et let sind”. Denne betydning afspejler sig både i tøjet og i universet. I HAUSFRAU håndplukker vi nøje de fineste styles til dig, så du altid finder et spændende og varierende udvalg på webshoppen og i vores butikker i både Silkeborg og Lønstrup.


Følg også med på vores sociale medier, hvor vi dagligt inspirerer dig med både nyheder og inspiration til hvordan du styler dit look til den nye sæson. Du kan også tilmelde dig vores NYHEDSBREV og få alle nyheder og eksklusive tilbud direkte i din indbakke.