HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

LEVETÉ ROOM

Leveté Room er et nyere dansk modebrand med base i Hellerup nord for København. Navnet kommer fra det engelske ord 'levity', der betyder ’sindets lethed’. Leveté Room skaber feminint, moderne og tidløst tøj til kvinden, der ønsker en både klassisk og chic stil, dette tilmed til gode stærke priser, hvor alle kan være med. Fra Leveté Room vælger vi altid de lækre skjorter i gode stretchy bomuldskvaliteter og feminine detaljer, lækkert overtøj med enkle detaljer, basic t-shirts og bluser i blød økologisk bomuld og velsiddende bukser, du bliver glad for. Leveté Room er garant for smukke prints og blide farver, der klæder den skandinaviske kvinde, og som du igen og igen oftest kan matche til det, dit klædeskab i forvejen byder på. 

Leveté Room1 til 12 ud af 68

Leveté Room er feminint modetøj 

Leveté Room er et nyere dansk modebrand på markedet, som hurtigt har fået rigtig godt fat i vores kunder i Silkeborg og online. Leveté Rooms første kollektion udkom i år 2018, og vi fører i HAUSFRAU altid et rigtig fint udvalg fra kollektionerne. Leveté Room designer enkle og feminine styles i gode kvaliteter, og der er altid øje for detaljer og helt særlige snit – kollektionerne er skabt efter tidens tendenser og er derfor meget moderigtige efter tiden. Pris er et vigtigt parameter for Leveté Room, og vi garanterer således for muligheden for at finde rigtig gode køb i altid gode kvaliteter, når du køber en skøn skjorte, kjole eller måske en jakke fra Leveté Room. Mærket er optagede af at skabe enkelt og lækkert designermode i god kvalitet til kvinder - uden at sprænge budgettet.

Navnet på brandet, Leveté Room, udtales normalt Levity, der på engelsk betyder “Lightness of mind”. Hovedkvarteret for mærket er placeret i vdidunderlige Hellerup, nord for København. Kontoret er indrettet som et hjem, hvor hele brandets univers udspiller sig, og nye kollektioner skabes i fred og ro via de vibes, som stedet udtrykker.

Lækre basisvarer, feminine detaljer og gode priser

Hos Leveté Room kan du altid både finde gode bukser og shorts, feminine kjoler og nederdele, gode strik og ikke at forglemme rigtig gode basisvarer, såsom gode bløde t-shirts, bluser og toppe i god økologisk kvalitet - til rimelig pris. Leveté tøjet bærer et tydeligt præg af brandets filosofi, et afslappet men samtidig stilrent look. Leveté Room er er modetøj, der er nemt at style flot, da silhuetterne altid er lavet med et øje for detaljer. Leveté Room sender hvert år 4 flotte kollektioner ud i butikkerne, besøg os i Silkeborg eller i vores fine nye butik i nordlige Lønstrup, hvor vi også har et flot udvalg af det populære Leveté Room tøj.