100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

KOMONO

Komono Ure, er ure med deres helt eget design, som kan give en unik detalje til dit outfit. Komono blev grundlagt i Belgien i 2009 af Raf Maes og Anton Janssens. Komono er derfor et af de nyere brands på markedet, men de har hurtigt opnået en stor popularitet, takket være deres flotte designs af moderne armbåndsure.

Sorter stigende

1 vare(r)

1 til 1 ud af 1

Moderne ure i flotte designs

Komono ure er først og fremmest moderne ure i flotte designs, som passer til den nuværende mode i farver og design. Urene fra Komono er lavet i enkle, men særdeles stilrene designs, som giver dig et ur, der tilfører noget ekstra til dit outfit.

Førhen gik man primært med ur for at kunne se klokken, men i dag er uret i høj grad blevet til en accessorie, som mange bruger som en flot detalje til hverdagslooket. Med et ur fra Komono ure, får du et ur med et elegant look, som dermed er den perfekte accessorie.

Et af de karakteristiske træk ved urene fra Komono er at deres navn står ved klokken fire i stedet for 4-tallet. Det er små detaljer som det, der er med til at gøre designet til noget unikt, som du ikke finder hos andre ur-brands.

Idéen med Komono ure var at skabe ure med en flot stil, uden at de ville komme til at koste en formue. Og det må man sige de to belgiske venner er lykkedes godt med. I dag står med nogle af de mest moderne ure, der ligger prismæssigt fornuftigt i forhold til mange andre designerure.  

Kvalitetsure der holder længe

Selvom urene bliver lavet til gode priser, bliver der hos Komono ure ikke gået på kompromis med kvaliteten af urene. Urene bliver lavet med fokus på at de kan holde længe, så du ikke får et slidt ur, der hurtigt skal skiftes ud.

Der er derfor både fokus på design og kvalitet samtidig med at urene bliver lavet til gode priser. Det behøver derfor ikke længere at koste en formue at eje et ur med et unikt og flot design.

Ure du kan bruge til enhver anledning

Med et Komono ur, får du et ur, som du kan bruge til enhver anledning. Et ur kan nemlig fungere som en flot accessorie til alle outfits. Du kan fx bruge Komono Winston Regal Ur sammen med ethvert outfit, da uret med sit enkle design er mulig at kombinere med det meste.

Du kan bruge urene til hverdag, sammen med dit hverdagsoutfit. Her vil et Komono ur tilføre noget unikt og gøre dit hverdagsoutfit til noget særligt. Til festlige anledninger kan et ur være den lille detalje, der fuldfører dit festlook.