FRI FRAGT OVER 599 DKK / FYSISK BUTIK / HURTIG LEVERING 1-3 DAGE

Kokoons enkle skjorter og bluser i blød silke

stilsikker og underspillet 

Det fine, danske designer brand, Kokoon skaber enkle og tidløse styles, du aldrig bliver træt af! Vi har udvalgt et lækkert udvalg af designer Nanna Søbirks fine skjorter og skjortekjoler, som vi håber, du kan lide - Kokoon design appellerer til virkelig mange kvinder, der værdsætter enkelheden i det stilrene design. Skjortelooket er perfekt til både hverdag eller til fest og silkeskjorterne er nemme at style op med til en klassisk sort buks, skindleggins eller til en fin nederdel - så har du stilen, du føler dig godt tilpas i!

Vi har udvalgt sæsonens fineste Kokoon designs og viser dig her vores bud på en lækker skjorte i 100% silke, som du med garanti kommer til at elske! Bianca skjorten i 100% silke er en absolut yndling i kollektionen, som masser af vore kunder elsker, og er du til skjortekjoler bør du overveje Bella Tunic kjolen, som er skøn og enkel! 

  

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

1 til 0 ud af 0

Når kun det lækreste er godt nok!

silke er et naturmateriale

Danske Kokoon er et mindre dansk designermærke med 4 årlige kollektioner, hvorfra vi i HAUS-FRAU indkøber enkle skjorter og kjoler i hovedsageligt 100% ren silke. Silke er noget af det lækreste, man tænke kan, og da mange modeinteresserede kvinder sværger til rene naturlmaterialer er det klart, at Kokoon er det lækre, oplagte valg. Silke er blevet anvendt til design af mode i årtusinder, og det ersåledes altid blevet opfattet som det ypperste i forhold til kvalitet. 

Kokoon designer kun i ren silke

Kokoon har en designfilosofi med silke som absolut omdrejningspunkt. Designeren bag Kokoon, Nanna Søbirk, designer således overvejende kun i ren silke, og det er bestemt noget, der falder i smag hos vore kunder. Du føler dig godt tilpas i silke, silken falder flot og lækkert omkring kroppen, det er noget, vi kan li! Kokoon forhandles i øvrigt ikke så mange steder, da det fortsat er et mindre, eksklusivt mærke, og vi er i HAUS-FRAU naturligt stolte af at være Kokoon forhandler. Vi vil glæde os til at vise dig de fine Kokoon skjorter og kjoler, og du er altid velkommen til at kontakte os, om der er en bestemt KOKOON vare, du endnu ikke har spottet i vores sortiment, så vil vi altid gøre hvad vi kan for at hjælpe!