FRI FRAGT OVER 599 DKK / HURTIG LEVERING 1-2 DAGE / JULEGAVER BYTTES T.O.M. 15. FEBRUAR

Kokoon kjoler i enkle snit i silke

Det danske brand, Kokoon designer fine, enkle varer med udgangspunkt i ren silke. I Kokoons 4 årlige kollektioner køber vi naturligvis de fineste bud hjem på kjoler og tunikaer i silke, som du vil elske at få fingrene i! Kokoon er tidløst design og i designer Nanna Søbirks univers findes adskillige fine klassiker modeller blandt kjolerne, som vi og vore kunder vender tilbage igen og igen - Moon dress, Bella tunika, Oversize shirt kjolen for at nævne et par stykker. Kokoons kollektioner er simple, men effektfulde, kvaliteterne og de enkle snit taler sit eget tydelige sprog. Se vores håndplukkede udvalg af Kokoon kjoler lige her - eller kig ind til os i butikken i Silkeborg! Velkommen!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

1 til 0 ud af 0

Kvinder elsker silkekjoler i flot stil

Kjoler i enkel stil er Kokoons varemærke

Det lille fine danske designermærke, Kokoon har eksisteret siden 2009 og designeren bag, Nanna Søbirk, designer 4 fine årlige kollektioner indeholdende både kjoler, tunikaer, bluser, skjorter og bukser i overvejende ren silke. Hvis du elsker silke, er Kokoon absolut et mærke, vi kan anbefale dig at tage et nærmere kig på. Silke er et lækkert og eksklusivt naturmateriale, som til alle tider er en kvalitet, der værdsættes og elskes af kvinder verden over. Følelsen af silke på kroppen er komfortabel, luksusagtig og lækker, og det er svært at vælge andet at iføre sig, når man først har oplevet, hvor skønt en silkekjole føles.    

sandvasket silke og silkemix

Det lækre naturmateriale, silke er blevet anvendt til produktion af lækkert modetøj til kvinder i alle aldre gennem årtusinder, og silke forbindes også den dag idag uden tvivl med den ultimative luksus. Der findes mange varianter af silke, og Nanna Søbirk designer typisk sine Kokoon kjoler i 100% ren silke, halvblank eller sandvasket silke, der får et lækkert og lidt støvet look i overfladen, og seneste Kokoons kollektioner oplever vi, hvordan den lækre silke mikses med andre fine kvaliteter så som hør eller bomuld for at få et andet look på Kokoon designet. 

En silkekjole er oplagt til fest eller til en nledning, der kræver lidt ekstra lækkert til stilen, men