FRI FRAGT OVER 599 DKK / FYSISK BUTIK / HURTIG LEVERING 1-3 DAGE

KOKOON er dansk moderne design i silke

silkekjoler og silkebluser

Kokoon er et lækkert danske mærke, som på kort tid er blevet stærkt etableret i Danmark, og du finder således Kokoon design i nogen af Danmarks lækreste butikker. Designer Nanna Søbirks enkle, rene silhuetter udført i komfortabel silke er særdeles eftertragtet blandt mange af vore kunder i HAUS-FRAU, silhuetterne er enkle og evige, og Kokoon er blandt favoritterne i din garderobe. 

god stil - helt enkelt

Kokoon modetøj er klassisk og enkelt design i et komfortabelt og rummeligt snit,, du som kvinde føler dig feminin og godt tilpas i, kjoler og skjorter har flot og elegante fald og oser af underspillethed og god stil: i vores nøje udvalgte selektion finder du skønne, tidløse styles i enten ensfarvet eller printet silke, kig dig omkring og lad dig inspirere af de flotte Kokoon varer!

Kokoon


Sorter stigende

4 vare(r)

1 til 4 ud af 4

KOKOON er dansk design i silke

Naturlig og enkel stil

Kendetegnet for designertøj fra Kokoon er enkel og naturlig stil, som sæson efter sæson går igennem alle kollektionerne. Tøjet fra Kokoon er først og fremmest feminint, men der er også referencer til herrestilen i kollektionerne, der er med til at give Kokoon den enkelthed og de lige, rene linjer går igen, når vi køber kollektionerne fra Kokoon.

Den enkle Kokoon stil designes i 100%silke, som altid er udgangspunktet og det foretrukne materiale for Kokoon. Designer Nanna Søbirk sværger til at bruge silke som et smukt og anerkendt materiale, der både er behageligt at have på samtidig med, at det skaber nogle fantastiske looks. Enkelte modeller designes i mixede kvaliteter, f.eks silke hør og silke bomuld. Den enkle Kokoon stil i silke kan du købe blandt de populære kjoler og bluser, som du kan se her på siden.

Enkel stil til hverdag

Kollektionerne fra Kokoon har en unik og enkel stil, som er perfekt til dig, der godt kan lide det enkle look til hverdag, uden at det bliver kedeligt. Du kan få en flot stil, der kombinerer det enkle og rene med lækker underspillethed i de små detaljer i dit tøj, når du køber tøj fra Kokoon.

Tøj fra Kokoon er utrolig lækkert at gå rundt i til hverdag, da tøjet er lavet med fokus at det skal være flot stil samtidig med, at det er behageligt at have på. Du kan roligt gå rundt i en flot Kokoon bluse eller tunika til dagligt, som du altid føler dig godt tilpas i.

Flotte kjoler til fest

I kollektionerne fra Kokoon finder du et udvalg af tøj, som du kan bruge til at skabe et flot look til din næste festlige lejlighed. Du kan fx kombinere Oman kjolen eller Cora kjolen med et par strømpebukser, et par flotte sko og en fin halskæde og så er du klar til en god fest.

Du finder også et udvalg af flotte bluser der er perfekte til de festlige anledninger, hvor en enkel og klassisk stil passer til – og en klassisk stil passer til det meste.