100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

KOKOON

Kokoon er et nyere danske mærke, som på kort tid er blevet stærkt etableret i Danmark. Designer Nanna Søbirks enkle, rene silhuetter udført i komfortabel silke er også allerede særdeles eftertragtet blandt mange af vore kunder i HAUS-FRAU.

Kokoon er klassisk og enkelt design, man som kvinde føler sig feminin og virkelig godt tilpas i: skønne tidløse styles i enten ensfarvet eller printet silke. Parallelt med Kokoon har Nanna Søbirk i øvrigt også lanceret søstermærket ’Label No 2’, hvor materialet i stedet er casual og blød hverdagsagtig jersey, dette mærke fører vi også i HAUS-FRAU.

Kokoon


Sorter stigende

12 vare(r)

1 til 12 ud af 12

Naturlig og enkel stil

Kendetegnet for designertøj fra Kokoon er den enkle og naturlige stil, som der går igennem alle kollektionerne. Tøjet fra Kokoon er først og fremmest feminint, men der er også kendetegn fra herretøj i kollektionerne, der er med til at give den enkelthed og de lige linjer som der går igen, når vi kigger på forskellige kollektioner fra Kokoon.

Den enkle stil bliver skabt med silke, som er det materiale Kokoon bruger mest. Designer Nanna Søbirk kan godt lide at bruge silke som et smukt materiale der både er behageligt at have på samtidig med, at det skaber nogle fantastiske looks. Den enkel stil der bliver skabt med silke kan blandt andet ses på de populære kjoler og bluser, som du kan se her på siden.

Enkel stil til hverdag

Kollektionerne fra Kokoon har en unik og enkel stil, som er perfekt til dig, der godt kan lide det enkle look til hverdag, uden at det bliver kedeligt. Du kan få en flot stil der kombinerer det enkle med spændende tøj, når du køber tøj fra Kokoon.

Tøj fra Kokoon er utrolig lækkert at gå rundt i til daglig, da tøjet er lavet med fokus at det skal være flot samtidig med, at det er behageligt at have på. Du kan roligt gå rundt i en flot bluse eller tunika til daglig, som du samtidig føler dig godt tilpas i.

Flotte kjoler til fest

I kollektionerne fra Kokoon finder du samtidig et udvalg af tøj, som du kan bruge til at skabe et flot look til din næste festlige lejlighed. Du kan fx kombinere Kokoon Nelly kjole med at par strømpebukser, et par flotte sko og en fin halskæde og så er du klar til en god fest.

Du finder også et udvalg af flotte bluser der er perfekte til de festlige anledninger, hvor en enkel og klassisk stil passer til – og en klassisk stil passer til det meste.