HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Enkle t-shirts, sweatshirts og hoodies for afslappet hverdagsstil 

Det sporty look er blevet et stilsikkert element i vores garderobe, og vi ifører os til hverdag bløde t-shirts, sweatshirts og hoodies og matcher det helt klassisk til jeans og sneakers looket, når humøret er til enkel og komfortabel stil på arbejde eller i skole. Isabel Marant har altid masser af varianter på enkle Koldi tees i hør med i sin kollektion, og du kan få dem i klassisk sort og hvid samt i sæsonens fine farver. Er du til t-shirts eller sweatshirts med logo er Isabel Marant også helt med fremme, se vores udvalg af designer sweatshirts og Malibu hoodies i denne kategori.   

Sorter stigende

3 vare(r)

1 til 3 ud af 3

Enkel hverdagsstil, sneakersstil, sweatshirts eller t-shirts stilen - komfort og velvære betyder meget for os kvinder i vores valg af modetøj til jobbet eller i skole. Blusen skal være blød og behagelig, og det er heldigvis top moderne at udstråle den sporty stil. Vi elsker at matche det meste til komfy sneakers, og sweatshirts og t-shirts er ingen undtagelse. Vi synes selvfølgelig, at Isabel Marants bud på de bløde kvaliteter i tees, hoodies og sweats er aldeles perfekte! 

T-shirts og hoodies med logo

Der er ikke noget så enkelt og lækkert at købe sig en ny god t-shirt, men pasformen skal selvfølgelig være rigtig: tilpas enkel i designet, blød kvalitet, gerne klassiske, anvendelige farver og naturligvis designet i snit og pasform, som du føler fremhæver din personlighed. 

Isabel Marant KOLDI og KOLDIA t-shirts med kort ærme er nogen af de gode klassiker modeller i kollektionen, du ikke må misse. Tilpas underspillet stil, og helt perfekt under både jakker og cardigans, hvis du har behov for at tage noget over dig. Koldia t-shirts med logo giver dig super sej kant a la fransk rock' n roll, det elsker vi! 

De flotte Malibu hoodies med logo er Isabel Marants fortolkning af en klassisk hoodie i feminin stil, og det er absolut god stil at bruge hoodien til nederdel eller skindleggins