HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Isabel Marant Etoilé skjorter og toppe

pariser chic stil, du vil elske!

Den anerkendte franske designer, Isabel Marant er blandt vore absolutte yndlinge i buketten af spændende designerbrands hos haus-frau.dk, idet Isabel Marant kort og godt behersker den svære kunst at designe lækkert og langtidsholdbart design med interessant kant og udtryk, som du tager på igen og igen, og som du iført altid føler dig chic og lækkert klædt. Isabel Marants design er både fedt hverdagstøj og elegant tøj til festen, og hendes elskede skjorter og bluser i de smukkeste prints er i top. 

1 til 12 ud af 12

Trænger du også til en ny flot bluse?

Isabel Marant stilen kan løfte din garderobe

At købe en ny bluse eller skjorte i sæsonens nye farve eller print er det helt klassiske køb, der er med til at give os følelsen af at have fået noget nyt og spændende ind i garderoben, som giver en ny stil til dit elskede jeanslook eller stilen til de sorte skindleggins, du altid tyer til, når du vil føle dig godt tilpas klædt på på jobbet. Derfor anbefaler vi altid de fine bluser og skjorter fra Isabel Marant. Fra hendes sikre hånd finder du i HAUS-FRAU altid sæsonens flotteste toppe, både i smukke prints i både bomuld og silke, og broderie anglaise bluser og blondebluser i raffineret og klassisk, fransk stil.   

Enkel stil til dit hverdagslook

Skandinaviske kvinder elsker det enkle og klassiske look, vi elsker vore gode jeans, hvortil en god strik eller enkel bluse er nem og komfortabel stil på jobbet. Som oplagt match til det enkle look kan vi kun anbefale dig et kig på Isabel Marant, deri sine kollektioner med cool fransk stil tilfører dit look lidt kant, og det er bl.a. derfor, Isabel Marants design er så elsket af os kvinder i Danmark.    

Maria og Mexica skjorter i flotte prints

Maria skjorterne med kinakrave og stolpeluk samt Mexica skjorterne, den mere oversize version, er sæson efter sæson blandt Isabel Marants allerbedst sælgende modeller, idet du her få masser af Marant look, der passer perfekt til vores enkle, skandinaviske stil til jeans, leggings, chinos. Du får her Isabel Marant designerbluser i blød bomuld til en god pris.

Festlig fransk boheme stil 

Er du på udkig efter en festlig bluse eller top, der gerne må se ud af lidt mere, så kan vi altid anbefale et kig på Isabel Marants bluser i printet silke og chiffon, der altid imponerer, samt de smukke boheme bluser i blonde eller broderie anglaise, der ganske enkelt er uimodståeligt smukke.