100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

Isabel Marant Étoile

Fransk designerdarling! Så enkelt kan det vist siges – Isabel Marant er blandt de allermest eftertragtede og trendsættende designere på verdenskortet. Isabel Marants design er enkelt: bløde, løse skjorter, korte nederdele, strik med volumen, smalle bukser og bestseller boucléjakker/-frakker, der ser ud, som er de syet tæt til kroppens former. Isabel Marant design er ikke specielt flashy, men det lever på den franske facon et sted mellem rock’n’roll og storbyboheme, som man ser det på gaden i Paris, hvor Isabel Marant er født, opvokset, uddannet, lever og arbejder. Efter endt uddannelse fra den parisiske mode- og designskole Studio Berçot sendte Isabel Marant i 1994 sin første kollektion ud i eget navn. Den yderst populære og mere afslappede underlinje Isabel Marant Etoile blev etableret i Paris i 1999 og sælges nu verden over - også i HAUS-FRAU.

ISABEL MARANT ETOILE


1 til 12 ud af 32

Hvis du ikke allerede kender til tøjet og stilen der gemmer sig bag det skønne brand og designernavn Isabel Marant, så læs med her. Fra sæsonen AW '18 fører vi nemlig igen kollektionerne fra Isabel Marant Étoile.

Hun er intet anden end en fransk designerdarling! Så enkelt kan det vist siges – Isabel Marant er blandt de allermest eftertragtede og trendsættende designere på verdenskortet. Isabel Marants design er enkelt: bløde, løse skjorter, korte nederdele, strik med volumen, smalle bukser og bestseller boucléjakker/-frakker, der ser ud, som er de syet tæt til kroppens former.

Isabel Marant design er ikke specielt flashy, men det lever på den franske facon et sted mellem rock’n’roll og storbyboheme, som man ser det på gaden i Paris, hvor Isabel Marant er født, opvokset, uddannet, lever og arbejder. Efter endt uddannelse fra den parisiske mode- og designskole Studio Berçot sendte Isabel Marant i 1994 sin første kollektion ud i eget navn. Den yderst populære og mere afslappede underlinje Isabel Marant Etoile blev etableret i Paris i 1999 og sælges nu verden over - også i HAUS-FRAU.

Tweet blazer eller sweatshirt?

Isabel Marant gør sig både i de klassiske blazere i fint og feminint look til de mere sporty sweats i skønt og behageligt materiale.

Marant har de seneste år vundet frem med sit iøjefaldende, cool og en smule sporty logo, som præger mange at hendes T-shirts, sweats og hoodies. Med Marant som en del af logoet, er disse overdele ideelle at bære under en af de populære jakker eller blazere i flotte farverige tern. På denne måde kan du kombinere det klassiske og feminine med et touch at streetwear for en trendy og edgy hverdagslook.

Overtøj fra Isabel Marant Étoile

Her hos HAUS-FRAU vil vi også gerne slå et slag for de mange flotte jakker, frakker og blazere, som Isabel Marant har kreeret til vintersæsonen 2018. Her på siden kan du finde et flot udsnit af kollektionen, som altså indeholder overtøj der med sikkerhed vil rede dit efterår.

Særligt den unikke kombination af farver og tern, er karakteristisk for Marant’s overtøj. Hun kombinerer fint det edgy, feminine og klassiske med resultat i chunky jakker, der med sikkerhed vil fuldende dit outfit. Ved siden af de ternede skønne jakker, har vi også et udvalg af mere klassiske frakker i oversize look men elegante længder. Frakkerne er fint mix af uld, cashmere og kunstfor, og derfor perfekt til de koldere vinterdage, hvor den gode stil stadig skal bevares.

Accessoires og sko

Er du på jagt efter det perfekte par støvler, som bare passer til det hele, så er du kommet til det rigtige sted. Hos HAUS-FRAU er vi nemlig så heldige at kunne tilbyde dig de populære ruskinds støvler med lavt skaft fra Isabel Marant Étoile. Med deres brede åbning er der plads til buksekant, men går også perfekt til kjole og strømper. Støvlen fås både i sort og brun ruskind, og vil matche dit efterår perfekt.

Her hos HAUS-FRAU forhandler vi også lækre kvalitetsbælter i læder, fra Isabel Marant. De er perfekte til at bryde dit hverdagslook med jeans, for et eksklusivt og elegant look. Materialerne er af høj kvalitet, så du kan bruge dit bælte i mange år uden tydelig slid.