HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Hope Bukser

kender du News bukser og Krissy bukser?

Svenske HOPE er et af vore helt stærke bukse brands, og i denne kategori finder du således et stort udvalg af HAUS-FRAU.dk's bukser fra HOPE,  velsiddende bukser til kvinder - og med en virkelig god og populær pasform.

Kender du NEWS bukser fra HOPE? News trousers er cool, herreinspirerede chino bukser i 100% bomuld, News bukserne stumper let og er mere lidt relaxed, rummelige foroven. News trouser fås i som lærredsbuks altid i klassisk sort og navy blå, derudover kommer News bukserne i lækre sæsonfarver samt i interessante nye kvaliteter. News bukserne er en absolut utra populær hverdagsbuks blandt vores kunder! Yndlings chinos i blød bomuld.

KRISSY bukser er en anden tilbagevendende HOPE buksemodel, der ligeledes kommer i adskillige varierede kvaliteter, Krissy trousers er altid på lager hop HOPE i klassisk sort og navy blå - i en klassisk kvalitet med uld i, desuden komer Krissy bukserne altid i spændende farve og kvalitets varianter henover sæsonen. Krissy trouser er smal på læggene og er mere rummelig i lårene. 

1 til 12 ud af 16