HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

HOPE

enkel stil til hverdag

Se hele vores online udvalg fra Hope herunder, eller kom hurtigt til de mest populære kategorier via genvejene til venstre herfor.

Det svenske mærke, Hope er diskret hverdagsluksus: Hopes design er enkelt og nedtonet i udtrykket, så du værdsætter at have det i garderoben i mere end blot en enkelt sæson. Hopes udtryk er typisk skandinavisk minimalisme: afdæmpet og underspillet, tydelige referencer til det lidt rå og maskuline, samtidigt er farvepaletten hos Hope relativt afdæmpet med de sorte, blå, grå og hvide farver som klart omdrejningspunkt, både til bukser, skjorter, jakker og t-shirts.

I Haus-Frau har vi altid et virkelig stort udvalg af navnlig de velsiddende og populære bukser fra hope: de fantastiske modeller, News bukser, Krissy bukser, og Law bukser er musthaves, der skal prøves!

hope1 til 12 ud af 29

Stilfuldt design

Alt tøjet fra Hope er designet i et unikt og stilfuldt design, som gør, at du får tøj som du kan bruge til at fuldføre et stilfuldt hverdagslook. Med en Hope skjorte sammen og et par af de unikke bukser fra Hope kan du nemt skabe et lækkert, enkelt hverdagslook.  

Du kan samtidig bruge tøjet fra Hope til at skabe et fantastisk festlook til fødselsdagen, julefrokosten eller en hyggelig aften med vennerne. Her kan du fx bruge den populære Flex kjole sammen med et par strømpebukser og en enkel halskæde og så er du klar til diverse festlige anledninger.

I kollektionerne fra Hope er der altid fokus på det tidløse design, som gør at du får en skjorte eller et par bukser, som du kan bruge i flere sæsoner. Samtidig er tøjet lavet i en kvalitet, der sikrer, at du kan bruge tøjet igen og igen, og vaske det mange gange, uden at det virker slidt.