100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

HEARTMADE

Heartmade, også kendt under navnet Heartmade by Julie Fagerholt emmer af luksus boheme: vidunderlige feminine print, perler og pailletter, glitter og raffinerede detaljer. Heartmade er det ekstravagante, der sagtens kombineres med din basisgarderobe.

Hos HAUS-FRAU begejstres vi navnlig over Heartmades skjorter og bluser i de fineste print, de ligeledes printede silkebukser, og detaljerede boucléjakker, der er både feminine og ladylike. Julie Fagerholt elsker detaljen og er kendt for ikke at gå på kompromis. Print mixes med andre print, resultat: et unikt og betagende look, der både vækker opmærksomhed og beundring. 

VI SÆLGER ALT UD FRA HEARTMADE! DERFOR TOPGODE PRISER PÅ DET SIDSTE!

Heartmade


Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

1 til 0 ud af 0

Inspiration fra hele verden

Når Jule Fagerholt designer en ny kollektion får hun inspiration fra hele verden, som er med til at skabe de unikke looks, som du kan lave med tøj fra Heartmade. De detaljerede mønstre der laves som print på busker og bluser er sammensmeltningen af Julie Fagerholts idéer, som hun får rundt omkring i verden.

Eksklusivt designerbrand

Heartmade er uden tvivl i klubben blandt de mere eksklusive, danske designermærker, elsket og værdsat af både kendisser og kongelige; heriblandt kronprinsesse Mary, som ofte spottes i Julie Fagerholts kreationer. Køb Heartmades Maple skjorter i både silke og bomuld, kjoler, Neta og Novo bukser samt fine, feminine toppe til din garderobe.

Tøj til festlige lejligheder og hverdag

I vores kollektion fra Heartmade finder du både et udvalg af tøj der kan bruges til diverse festlige lejligheder samtidig med et bredt udvalg af lækkert tøj, som du kan bruge til hverdag.

Du kan fx tage en af de eksklusive Heartmade skjorter på til en festlig lejlighed, hvor der skal gøres lidt mere ud af tøjet. Du kan også vælge en af Heartmades kjoler til årets fest, hvor du gerne vil gøre et godt indtryk med flot designertøj. Som en tredje mulighed til festen kan du imponere med en Heartmade Silli nederdel, der fx er perfekt til nytårsaften.

Til hverdag kan du bruge en af Heartmades pæne T-shirts, der kan give et frisk pust til dit hverdagslook. Alle Heartmades T-shirts er lavet med et design, som du garanteret ikke har set før og de er derfor perfekte til dig, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af hverdagsgarderoben.

Hvis du godt kunne tænke dig at kigge videre på andre af vores eksklusive designerbrands, kan du se et overblik over alle vores brands.