HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

GRAUMANN

Hanne Graumann er blandt HAUS-FRAU's absolutte yndlingsdesignere! Graumann er forfinet enkelhed, altid udtrykt i de lækreste kvaliteter, feminin elegance samt langtidsholdbare designs.

Trofaste Graumann kunder værdsætter de stærke bud på sæsonens kjolertoppebukser og ikke mindst de vidunderlige Maja cardigans i den lækreste, blødeste cashmere. Graumanns designs kan dresses op eller ned, Graumann er super anvendeligt i de mange forskelligartede facetter af en kvindes tilværelse; både på job, derhjemme, blandt venner, i byen.

Graumann


Sorter stigende

2 vare(r)

1 til 2 ud af 2

Unikke designs

Designet fra Graumann er unikt tøj, der i høj grad har sit eget fantastiske præg af feminin elegance samlet med små detaljer, der giver de fantastiske kollektioner fra Graumann.

Graumanns tøj er især populært blandt kvalitetsbevidste kvinder, der godt kan lide det elegante tøj, samlet med den høje kvalitet. Og så appellerer tøjet i høj grad også til modebevidste kvinder, der godt kan lide de unikke looks, som du kan skabe med tøjet fra Graumann.

Samtidig er Graumanns design også sofistikerede detaljer tilsat et mere råt street style look: en umådelig stærk kvalitet, der bevirker, at Graumanns kunder tæller både modebevidste mødre og døtre. 

Tøjet fra Graumann er et udtryk for mange forskellige inspirationskilder, der skaber de unikke stykker tøj, som du ikke finder nogle andre steder.

Feminine looks til enhver anledning

I Graumanns kollektioner finder du et bredt udvalg at tøj, der kan bruges til alle lejligheder både til hverdag, til fest, på arbejde og alle andre steder.

Når du kigger igennem tøjet fra Graumann, finder du blandt andet enkle trøjer, der er perfekte til at skabe et flot hverdagslook. Samtidig finder du også et udvalg at pæne bukser, der både kan bruges til hverdag og som også passer til festlige lejligheder.

I Graumanns kollektioner finder du også tøj der er perfekt til festen eller byturen med vennerne. Det er fx de flotte mønstrede bluser som Graumann Bella skjorte med petit flower mønster, der kan bruges til de lejligheder, hvor du gerne vil have en ekstra fin bluse på.

Her på siden finder du også et udvalg af de bløde cashmere cardigans, der er noget af det mest populære blandt Graumanns tøj.

Så uanset om du er på udkig efter dit næste festtøj eller bare mangler lidt til hverdagsgarderoben er kollektionerne fra Graumann et godt sted at starte, da du kan finde noget til alle anledninger. Samtidig kan du finde noget til enhver smag i Graumanns spændende kollektioner – uanset om du er til den enkle eller mere sprudlende stil.