100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

GANNI - toppe, t-shirts og bluser

Ganni er et spændende, moderne og særdeles anerkendt dansk designermærke, etableret i KØBENHAVN i 2000 af parret Ditte Reffstrup og Nicolaj Reffstrup. Ganni designer simpelt modetøj til designbevidste kvinder og unge piger, der værdsætter god stil. Ganni er altid garant for flotte prints og skønne farver, og i denne kategori finder du et væld af sæsonens dejlige toppe, t-shirts og bluser fra Ganni, både ensfarvede og i lækre, signifikante prints. 

1 til 12 ud af 19

Flotte toppe i lækkert design

I kollektionerne fra Ganni, er der hver gang et godt udvalg af flotte toppe i lækkert design, som er med til at fuldende de fantastiske kollektioner fra Ganni. Samtidig er kvaliteten i top, når du køber tøj fra Ganni, og det er med til at gøre brandet populært blandt modebevidste samt kvalitetsbevidste kvinder og unge piger.

Da Ganni har rødder i København, har meget af deres tøj en skandinavisk stil, som er med til at skabe de flotte prints, som du kan finde på mange af toppene fra Ganni. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige toppe fra Ganni, du kan både finde enkle bluser, sjove t-shirts eller en fin skjorte. Du kan derfor uden tvivl finde noget som passer ind i din garderobe.

Fede T-shirts til hverdag

Ganni er blandt andet kendte for at lave nogle fede t-shirts med sjove prints eller cool statements. De mange forskellige t-shirts er perfekte til at tilføre din hverdagsgarderobe lidt ekstra lækkert tøj. De fleste af t-shirtsne er lavet i enkelt design, der er perfekt til hverdagen, men som faktisk også kan bruges til byturen med vennerne, hvor en cool t-shirt passer godt til.

Pæne bluser til festlige lejligheder

I kollektionerne finder du også et udvalg af pæne bluser, der kan bruges til fine lejligheder, hvor der gerne må gøres lidt ekstra ud af tøjet.

Du kan fx bruge en af de blomstrede bluser, der tilfører noget smukt til ethvert outfit. Sammen med et par flotte busker eller en find nederdel, vil det danne et perfekt outfit til fødselsdagen, nytårsaften eller en helt almindelig bytur med vennerne.

Du kan også vælge en flot blondebluse eller en skjortebluse der ligeledes er perfekte til de festlige lejligheder.

Hvis du gerne vil se nærmere på hele vores udvalg af Ganni, kan du se mere her. Du kan også se nærmere på de flotte Ganni kjoler, eller finde et par Ganni bukser, der kan passe sammen med en t-shirt eller en fin bluse.