100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

GANNI - kjoler 

Ganni er et spændende, moderne og særdeles anerkendt dansk designermærke, etableret i KØBENHAVN i 2000. Ganni designer simpelt modetøj til designbevidste kvinder og unge piger, der værdsætter cool, moderne stil. Ganni er altid garant for flotte prints og skønne farver, og i denne kategori finder du et væld af sæsonens smukkeste kjoler i varierende farver, prints og modeller, køb både fine tunika kjoler, tætsiddende kjoler og festkjoler fra Ganni i HAUS-FRAU.dk

1 til 12 ud af 21

Kjoler i god kvalitet med flot design

Tøjet fra Ganni forener god kvalitet og flot design i et tøjmærke. Du kan derfor finde et stort udvalg af flotte Ganni kjoler, som er lavet i god kvalitet. Kjolerne fra Ganni passer derfor perfekt til den stilbevidste kvinde, der samtidig godt kan lide høj kvalitet.

Stilen i tøjet fra Ganni bærer i høj grad præg af et skandinavisk udtryk, da brandet har rødder i København. Når man lige kigger på tøjet har mange af kjolerne en enkel stil – uden at det bliver kedeligt. Samtidig finder du også et udvalg af kjoler med sjove detaljer, smukke prints og ikke mindst flotte mønstre, hvilket gør, at de fleste kan finde en Ganni kjole, som passer ind i deres garderobe.

De flotte prints, som du kan finde på kjolerne, er noget af det unikke ved kjolerne fra Ganni, du finder nemlig ikke noget der ligner de smukke prints på Ganni kjolerne andre steder.  

Flotte kjoler til hverdag og fest

I vores udvalg af Ganni kjoler finder du både flotte og enkle kjoler til hverdag samt spændende kjoler med mange detaljer til fester, eller byturen med vennerne.

Du kan fx tage den stilrene, sorte Ganni Clark kjole på til hverdag eller på arbejde, hvor en enkel kjole passer godt til. Hvis du tager et kig her på siden, kan du finde mange andre kjoler, der er gode til hverdagsgarderoben.

Til festen, julefrokosten, fødselsdagen eller byturen med veninder, kan du i HAUS-FRAU finde et stort udvalg af fine kjoler, der kan gøre dit festlook til noget særligt. Hvis du tager en af kjolerne sammen med et par strømpebukser, et par flotte sko og en halskæde som en ekstra detalje, er du klar til de festlige lejligheder, hvor der gerne må gøres lidt ekstra ud af outfittet.

Du kan se hele vores udvalg af tøj fra Ganni ved at klikke her. Du kan også kigge nærmere på Ganni toppe, eller Ganni bukser, hvis du mangler et par lækre bukser til at have under en af de fine kjoler eller tunikaer.