HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Lækre Ganni bukser

Flotte silkebukser i prints, cool jeans samt sporty hverdagsbukser 

Ganni er et spændende, moderne og særdeles anerkendt dansk designermærke, etableret i KØBENHAVN i 2000 af parret Ditte og Nikolaj Reffstrup. Ganni designer simpelt modetøj til designbevidste kvinder og unge piger, der værdsætter god stil. Ganni er altid garant for flotte prints i kjoler, skjorter, bukser og toppe i både viskose, crepe og silke, i denne kategori finder du HAUS-FRAU.dk udvalget af de skønneste bukser fra GANNI.

1 til 12 ud af 14

GANNI bukser og jeans - både smalle og brede

Printede eller ensfarvede bukser

GANNI er en af de helt store stjerner på den danske modehimmel, og det succesfyldte modebrand skabt af designer Ditte Refstrup er trendskabende og har stor status i Danmark, senest har GANNI taget skridtet ud på de udenlandske markeder og kan således også opleves i både Europa og i de oversøiske lande. 

Modeinteresserede kvinder elsker GANNI for det sprælske, lidt skæve design, der på perfekt vis giver dig stilmæssig kant og sej stil. GANNI er især kendte for deres flotte prints, og de printede bukser i enten crepe, georgette eller silke er således virkelig skønne. De printede bukser kan oplagt styles til matchende top eller skjorte i samme print, men er jo altid flot fungerende med en enkel t-shirt eller en god strik til. Det er virkelig lækkert, at man stilmæssigt kan blande på kryds og tværs, og farverne i GANNIs prints er harmoniske og lækre.

Senest har GANNi kastet sig over denim design, og du kan således nu også finde de sejeste jeans i kollektionerne fra GANNI