HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

GANNI - accessories, tasker, badetøj, lingerie, sko

cool tilbehør til den gode stil 

Ganni er et spændende, moderne og særdeles anerkendt dansk designermærke, etableret i KØBENHAVN i 2000 af parret Ditte og Nikolaj Reffstrup. Ganni designer simpelt modetøj til designbevidste kvinder og unge piger, der værdsætter god stil. Ganni designer en stor og bred kollektion, der ud over flotte kjoler, cool bukser og smarte bluser også indbefatter accessories såsom tasker, clutches, lingeri, solbriller mm., i denne kategori finder du således HAUS-FRAU.dk udvalget af de skønneste accessories fra GANNI.

1 til 12 ud af 36

GANNI accessories, tasker, sko og lingerie

stort udvalg og flotte nyheder fra Ganni

Danske GANNi etableret af designer Ditte Refstrup er en ef tidens allerstørste danske modebrands. Ganni er inspireret af København og københavner pigerne, og begrebet GANNIGIRLS er gennem årene blevet et cool signatur for det spændende modebrand. Ganni designer en stor og flot kollektion, der rummer det hele. Ganni leverer deres populære kollektioner ud 4 gange om året, og det er altid med en stor form for spænding og begejstring, at Ganni kunderne tager imod de flotte og imponerende Ganni nyheder.

Ganni er populære og kendte for de mange skønne prints og farver, der altid er gennemgående i deres kollektioner. Ganni er et både cool og feminint brand, der kan levere dig hele pakken både med både kjoler, bluser, t-shirts, bukser og frakker, men som de fleste andre komplette modebrands er der også spændende accessories at holde øje med. Cool statement solbriller og ikke mindt de ultra smarte og populære trendy tasker i sporty tech nylonkvalitet, samt de seje sneakers i GANNIs accessories kollektion.

Navnlig Gannis seje tech tasker fortjener i vore øjne lidt ekstra opmærksomhed. Taskerne med lynlåsluk og gode rum med plads til det vigtigste - kreditkort, mobiltelefon, nøgler og måske en smuk læbestift - samt regulerbare skulderstroppe er sporty på den helt rigtige måde, og tech taskerne har tilmed en rigtig god pris på ca. 700,-kr., hvor alle kan være med - taskerne er tilmed en rigtig god gaveide til pigen, der har alt - tasker kan man jo heller aldrig få nok af;-) Tech tasken findes i sæsonens gennemgående prints og oftest også i ensfarvet sort. Ganni taskerne, også som bæltetaske, er altid virkeligt populære tasker til festival brug - så har man det allervigtigste tæt på og skal ikke være nervøs for at få smidt sin taske et eller andet sted, desuden er Ganni tasken også nem at smide i vaskemaskinen, hvis den bliver lidt snavset, og så er tasken jo så god som ny igen;-) 

Vi har også flotte tasker fra See by Chloé, som dog har et helt andet udtryk, og hvor det er den feminine stil, der er designet i. See by Chloé designer tasker i smukke skind og skind mix, det er svært at står for! Mange kvinder vurderer ofte, at det giver bedst mening at vælge sin nye taske eller pung i en klassisk sort farve, hvilket selvfølgelig altid er virkelig flot og elegant, omvendt kan dit valg af flotte accessories også være med til at understrege din personlige stil, og du kan med fine farver og interessante mix af kvaliteter virkelig vise din mand og veninderne, hvad en taske kan være med til at signalere. F.eks. er det jo top elegant at vælge en taske i en skarp signal farve, f.eks. rød, hvor tasken kommer til at spille en mere markant del af dit outfit. Man skal i vore øjne aldig være bange for at bruge farver til sine accessories - de udtrykker individualitet og stilbevidsthed og kan således være med til at give en klassisk kjole eller et klassisk sæt noget kant og opmærksomhed.