FRI FRAGT OVER 599 DKK / FYSISK BUTIK / HURTIG LEVERING 1-3 DAGE

GANNI 

spændende og altid imponerende dansk modetøj

Ganni er et spændende, moderne og særdeles anerkendt dansk designermærke, etableret i KØBENHAVN i 2000. Ganni designer simpelt modetøj til designbevidste kvinder og unge piger, der værdsætter god stil. Ganni er altid garant for flotte prints i kjoler, skjorter, bukser og toppe i både viskose, crepe og silke, vi og mange glade Ganni kunder er begejstrede for de mange fine bluser og kjoler, der altid kan bruges i mange sammenhænge, både som cool hverdagsstil og til et catchy, iøjnefaldende Ganni look.

Københavnske 'Ganni girls' inspirerer i høj grad designer Ditte Refstrup: ungdommelige vibrationer foregår i de københavnske gader, hvor hverdagen og livet leves! Ganni er blandt andet blevet berømte og beundrede for de unikke Ganni kjoler i flotte print, som du selvfølgelig kan finde et stort udvalg af her på haus-frau.dk.

Ganni


Sorter stigende

1-12 of 67

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 12 ud af 67

Flotte Ganni kjoler og bluser i prints

GANNI designer altid de flotteste hverdagskjoler og skjorter

HAUS-FRAU fører altid et stort og flot udvalg af fine Ganni skjorter, toppe og kjoler i sæsonens allersmukkeste prints og farver, hertil kommer Gannis cool statement t-shirts med sjove og finurlige prints og tekster, der giver dig cool stil til en god pris. 

Danske GANNI er utroligt dygtige til at spotte tendenser og trends i gadebilledet og designer således de flotteste femine kjoler - også hverdagskjoler, som vi kvinder elsker det. Der er superlækre hverdagskjoler både i kort længde og de lidt længere hverdagskjoler, f.eks. de populære slå-om kjoler i typisk behagelig viskose, som mange af vore kunder er faldet for. En slå-om kjole kan også styles og anvendes på rigtig mange måder, brug slå-om kjolen med enten strømpebukser under, eller bær kjolen cool og mere hverdagsagtigt over et par seje jeans og med en lækker rullekrave eller t-shirt under alt afhængigst af sæson. 

En god hverdagskjole kan også være den slags Ganni kjole, der er lidt mere rummelig og komfortabel med en rigtig god pasform, der er rar at have på en lang dag på jobbet, men som man stadig føler sig feminin i. Gannis kjoler med skøn længde er lækre at bruge til fin hverdagsstil med sneakers eller jeans til, men det er også super flot at bruge en lang Ganni kjole med en af sæsonens lækre strikbuser over - så får du straks et virkelig cool nederdelslook og kan på den måde virkelig variere i din stil og med din flotte lange kjole. Således har vi i de seneste sæsoner set en flot og tydelig tendens i retningen af at bruge de lange kjoler på mange måder - så den både er perfekt til et par flotte høje hæle og alternativt til cool sneakers for et sporty hverdagslook. 

Som modebevidst men travl kvinde - og måske småbørnsmor - er man rigtig glad for lidt snildt om morgenen at kunne trække en dejlig og nem hverdagskjole over hovedet, f.eks. en lækker hverdagskjole i et flot print i en af sæsonens smukke farver. Lækre støvler eller sneakers fuldender en flot hverdagssstil, som man befinder sig godt i - og her er Ganni altid et godt mærke at tjekke ud for deres flotte hverdagskjoler.

Gannis skjorter og bluser i flotte prints er også altid populære at iføre sig til hverdag på jobbet. Gannis bluser ser virkelig ud af meget - altid i flotte farver og prints, som man straks elsker.

Ganni er i de senere år vokset til en betydelig og succesfuld designvirksomhed, kollektionerne bliver større og mere imponerende og består også af et lækkert basis- og lingerieprogram samt sko og Ganni accessories. Ganni oplever nu også stor bevågenhed fra udenlandske indkøbere og modefolk - vi er tilmed særdeles stolte af at føre Ganni i HAUS-FRAU og er blandt de få udvalgte i Danmark, der må få lov at forhandle GANNI online på vores webshop.