100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

GANNI 

spændende og altid imponerende dansk modetøj

Ganni er et spændende, moderne og særdeles anerkendt dansk designermærke, etableret i KØBENHAVN i 2000. Ganni designer simpelt modetøj til designbevidste kvinder og unge piger, der værdsætter god stil. Ganni er altid garant for flotte prints i kjoler, skjorter, bukser og toppe i både viskose, crepe og silke, vi og mange glade Ganni kunder er begejstrede for de mange fine bluser og kjoler, der altid kan bruges i mange sammenhænge, både som cool hverdagsstil og til et catchy, iøjnefaldende Ganni look.

Københavnske 'Ganni girls' inspirerer i høj grad designer Ditte Refstrup: ungdommelige vibrationer foregår i de københavnske gader, hvor hverdagen og livet leves! Ganni er blandt andet blevet berømte og beundrede for de unikke Ganni kjoler i flotte print, som du selvfølgelig kan finde et stort udvalg af her på haus-frau.dk.

Ganni


1 til 12 ud af 63

Stort udvalg af unikt tøj fra Ganni

GANNI er toneangivende design til de modebevidste kvinder

HAUS-FRAU fører altid et stort og flot udvalg af fine Ganni skjorter, toppe og kjoler i sæsonens allersmukkeste prints og farver, hertil kommer Gannis cool statement t-shirts med sjove og finurlige prints og tekster, der giver dig cool stil til en god pris.

Ganni er i de senere år vokset til en betydelig og succesfuld designvirksomhed, kollektionerne bliver større og mere imponerende og består også af et lækkert basis- og lingerieprogram samt sko og Ganni accessories. Ganni oplever nu også stor bevågenhed fra udenlandske indkøbere og modefolk - vi er tilmed særdeles stolte af at føre Ganni i HAUS-FRAU og er blandt de få udvalgte i Danmark, der må få lov at forhandle GANNI online på vores webshop.