100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

GANNI

Ganni er et spændende, moderne og særdeles anerkendt dansk designermærke, etableret i KØBENHAVN i 2000. Ganni designer simpelt modetøj til designbevidste kvinder og unge piger, der værdsætter god stil. Ganni er altid garant for flotte prints i kjoler, skjorter, bukser og toppe i både viskose, crepe og silke, vi og mange glade Ganni kunder er begejstrede for de mange fine toppe og kjoler, der altid kan bruges i mange sammenhænge, både som cool hverdagsstil og til et catchy, iøjnefaldende Ganni look.

Københavnske 'Ganni girls' inspirerer i høj grad designer Ditte Refstrup: ungdommelige vibrationer foregår i de københavnske gader, hvor hverdagen og livet leves! Ganni er blandt andet blevet berømte på de unikke Ganni kjoler, som du kan finde et stort udvalg af her på siden.

Stort udvalg af unikt tøj fra Ganni

HAUS-FRAU fører altid et stort og flot udvalg af fine Ganni skjorter, toppe og kjoler i sæsonens allersmukkeste prints og farver, hertil kommer Gannis cool statement t-shirts med sjove og finurlige prints og tekster, der giver dig cool stil til en god pris.

Ganni er i de senere år vokset til en betydelig og succesfuld designvirksomhed, kollektionerne bliver større og mere imponerende og består også af et lækkert basis- og lingerieprogram samt sko og Ganni accessories. Ganni oplever nu også stor bevågenhed fra udenlandske indkøbere og modefolk - vi er særdeles stolte af at føre Ganni i HAUS-FRAU.    

Ganni


1 til 12 ud af 81