HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Filippa K toppe og t-shirts

enkle bluser i klassisk stil

Vi er stolt samarbejdspartner med det store svenske mærke, Filippa K, der behersker hele pakken. Fra Filippa K finder du enkel og anvendelig mode, du elsker at have i din garderobe. Bluser, t-shirts og toppe i klassiske farver som sort, grå, navy og hvid krydret med fine sæson farver, der på smukkeste vis komplimenterer sæson oplægget fra Filippa K i HAUS-FRAU. 

Hverdagsbluser, basisbluser og t-shirts i enkle snit og god kvalitet suppleret med en følelse af underspillet luxus stil - det finder du altid i vores Filippa K afdeling i HAUS-FRAU. 

1 til 12 ud af 25

Filippa K bluser, toppe og t-shirts

hverdagsbluser og enkle snit

Fra det store svenske brand, Filippa K kan vi præsentere dig for hele pakken: både bukser, blazerjakker, skjorer, bluser, kjoler og t-shirts, altid designet i lækre kvaliteter og i gode uforgængelige designs, du kommer til at elske. Filippa K er ikke et mærke, der 'larmer' meget i modebilledet, tvært imod signalerer Filippa K altid enkelhed og underspillethed i sit design, og det kan vi bare rigtig godt lide! Masser af modeinteresserede kvinder verden over sværger til enkelhed og tidløshed, der udstråler klasse og god stil. Filippa K design holder - og i sæson efter sæson. 

Til jeans, til sorte bukser eller til chinos er det nemt at style med enkle t-shirts i både tencel eller hør, det er kvaliteter, der er åndbare og altid behagelige at have på.