100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

FILIPPA K - udsalg og gode tilbud på klassisk modetøj

enkel skandinavisk design nedsat 

I denne kategori kan du finde smukke styles fra Filippa K til helt skarpe priser. Svenske Filippa K designer lækker enkel stil, som mange kvinder elsker det. Filippa K stilen er enkel og klassisk, og sæson efter sæson er Filippa K garant for super anvendelig minimalistisk stil, der fungerer nemt til det enkle look. Køb klassisk stil på udsalg fra Filippa K på udsalg hos HAUS-FRAU.dk - du er sikker på god kvalitet og til herlig nedsat pris. 

Kontakt os altid gerne, hvis du har brug for hjælp og vejledning, 8685 6567

Sorter stigende

4 vare(r)

1 til 4 ud af 4

Filippa K er klassisk design

gode enkle snit, der holder stilen

Svenske Filippa K - designet af Filippa Knutsson - er et velkendt og særdeles etableret modebrand, som vi er stolte af at føre i HAUS-FRAU. Vi har et stort og lækkert udvalg af både den klassiske konfektion fra Filippa K, blazerjakker, klassiske bukser i flere varianter og ud over i de klassiske farver sort, grå og navy også i fine sæsonfarver, der komplimenterer kollektionen på fineste vis.

Filippa K er et bredt favnende modehus, så udover konfektion finder du også både jeans, t-shirts, bluser og skjorter fra det svenske superbrand, HAUS-FRAU har altid et stort udvalg og har fra tid til anden en mindre shop-in-shop løsning i vores butik. På denne måde er det en sand nydelse at opleve, hvor flot Filippa K kollektionen hænger sammen, og hvor nemt det er at få til at fungere med det, du i forvejen har derhjemme.

Når man går på udsalg er det vigtigt at have følelsen af, at man får et godt tilbud med sig hjem, som også er anvendeligt om et par sæsoner, og som man ikke for hurtigt kører træt i. Her er Filippa K altid stilsikre træffere, hvor du kan vide dig sikker på at kunne nyde det enkle design mange år fremover. Desuden er Filippa K kvaliteten særdeles lækker og gedigen, så du vask efter vask kan tage de lækre skjorter eller strikbluser på og altid føle, du har gjort dig et rigtig godt og klassisk køb.