HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Fililppa K strik

enkle cardigans og pullovers i strik

Strik i alskens afskygninger, både de klassiske cardigans og pullovers i merino og strikbluser i mohair eller silke mix, svenske Filippa K designer klassisk og anvendeligt tøj til dig, der foretrækker en helt enkel stil i bedste kvalitet.  

1 til 12 ud af 12

Minimalistisk strik fra Filippa K i enkel skandinavisk stil

strik helt enkelt - og i super kvalitet 

Det svenske mærke, Filippa K er blandt vore allerstærkeste samarbejdspartnere, og vi i HAUS-FRAU sætter stor pris på dette store, velfungerende brand for FILIPPA Ks evne til at designe enklet og lækkert modetøj til skandinaviske kvinder, der er mest til en enkel stil, som man altid føler sig velklædt og godt tilpas i. Filippa K er nem hverdagsstil, som er let at pifte op med lidt spændende accessories, klassiske kjoler og bukser, hvortil du nemt kan supplere med en god basis cardigan eller tage en lækker striktrøje over.

Vi bruger mere eller mindre strik og enkle cardigans hele året rundt, og når kvaliteten er i top og materialet er både naturligt og lækkert, så er strik en oplagt kvalitet at iføre sig. Filippa K designer klassiske cardigans i blød merinould, og du kan style den fine cardigan både åbent og lukket alt efter humør. Disse enkle ardigans findes altid i sortiment i basis farverne sort, grå og navy, og fra sæson til sæson komplimenteres de klassiske farver med et par smukke sæsonfarver, som giver din stil et enkelt pift.

De bløde mohair kvaliteter er der mange modeinteresserede kvinder, der falder for, mohairstrik giver flot karakter, kradser ikke og kan sagtens styles med en enkel hvid skjorte under, det er god og klassisk Filippa K stil.