HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Skjorter i klassisk stil fra Filippa K

enkel og tidløs skandinavisk design

Se HAUS-FRAUs udvalg af enkle og velsiddende skjorter i klassisk stil fra Filippa K. Det velkendte svenske mærke designet af Filippa Knutsson hører til blandt vore stærkeste bekendtskaber, og vi er stolte af vores fine, håndplukkede udvalg af skjorter, vi altid kan fremvise vore kunder. Filippa K er dygtig i design af klassiske og velsiddende snit i både skjorter og bluser, som også er oplagt til det enkle business look.  

Sorter stigende

2 vare(r)

1 til 2 ud af 2

Skjorter i enkel stil og allerbedste kvalitet

Filippa K er underspillet skandinavisk stil i klassiske farver

Er du også bare rigtig glad for skjorter? Velkommen i klubben, for gode skjorter kan man i vore øjne bare aldrig få nok af! Skjortebluser er enkel og sikker hverdagsstil med et nobelt og enkelt udtryk, og Filippa K er uden tvivl blandt de bedste af vore designere til at designe en klassisk og velsiddende skjorte med knapper og enkel krave. Fra det stærke svenske mærke er enkelhed kernen i Filippa K design, og farveskalaen er ligeledes uhyre klassisk og evig anvendelig, hvide og lyseblå skjorter med fine detaljer og feminine indsnit, som man føler sig stilet og elegant i.

Er du business typen, er Filippa K et ret perfekt mærke at følge - nobel og underspillet stil går hånd i hånd for et troværdigt, enkelt Filippa K look. På kontoret er det måske kutume eller forventet, at din arbejdsstil skal være et enkelt, elegant jakkesæt med både blazer, skjorte og klassiske bukser. Blazer jakken Jackie cool wool er en helt perfekt blazerjakke, kort og tæt, og Filippa K jakken fungerer perfekt med en tynd skjorte under.     

Mange sæsoners gennemgående stil i modebilledet med maser af print og blomster i alskens farver har ikke ændret meget på Filippa K stilen; her indfinder sig enkelte sæsonfarver, der krydrer de klassiske farver, men kernen hos Filippa K er i højere grad lækre metervarer, allerbedste kvaliteter med substans i samt følelsen af lækkerhed i det tøj, vi vælger at tage på. I Skandinavien er vi rost og anerkendte for den rene, enkle stil, en stil, vi altid vender tilbage til, også i HAUS-FRAU. 

Skulle der være en variant af en flot skjorte eller bluse, du ikke kan hitte i sortimentet på vores webshop, er du altid velkommen til at kontakte os, vi vil så gerne hjælpe!