HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Filippa K bukser - god pasform, god kvalitet

velsiddende bukser i klassiske farver

Se HAUS-FRAUs udvalg af velsiddende bukser fra svenske Filippa K. Det store svenske brand er stærke på bukser og konfektion, og du kan hos Filippa K føle dig sikker på at finde både klassiske bukser og trend baserede bukser i allerbedste kvalitet. Skulle der være en model fra Filippa K, du ikke spotter i vores udvalg, eller er du i tivl om størrelsen på dine nye Filippa K bukser, så er du altid mere end velkommen til at forespørge - vi hjælper gerne! 

1 til 12 ud af 12

God klassisk stil går aldrig af mode

Er du en buksepige?

Filippa Knutsson, designeren bag det store svenske brand, Filippa K har en klar mission: nemlig at designe enkel basis stil i allerbedste kvalitet, der stilmæssigt altid holder. Og sådan er det med Filippa K: vi elsker mærket, fordi Filippa K er et design, der er lækkert og rent i sit udtryk, og som fungerer sæson efter sæson, vask efter vask. Der er dage, hvor humøret måske er til print og en mere iøjnefaldende stil, når dagens look skal udvælges, men det klassiske vender altid tilbage, i et par klassiske bukser og en enkel skjorte eller strik føler man sig velklædt uanset sæson eller anledning, og her kan du stole på vores skønne svenske brand.

Fiona trouser er både klassiske og sporty på en og samme tid, afslappede i pasformen og anvendelige til både sneakers og hæle. Emma trouser er blandt de nyeste Filippa K varianter blandt bukserne, let stumpede og med let vidde forneden i benet. Både Emma trouser og Hutton trouser med flot og elegant vidde i benene fås i elegante twill kvaliteter, der giver dit bukselook elegance og flot stil. 

Lola jeans er en højtaljet, stretch og tæt siddende buks, pasformen i Lola jeans passer perfekt til mange kvinder, og det højtaljede - det er altså kommet for at blive! Nå vi ekspederer vore kunder i butikken i Silkeborg hører vi ofte kunder udtrykke, at de er 'buksepiger' - at de til enhver tid foretrækker at finde et par lækre, klassiske bukser i god kvalitet, der let kan styles og anvendes til både skjorter, sweatshirts og bløde strik. Det er en ærlig sag, vi viser altid gerne vores store sortiment af Filippa K bukser frem og vejleder dig til det rigtige køb af bukser.