HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

FILIPPA K - Enkel og tidløs mode i bedste kvalitet

Filippa K - designet af den svenske super woman, Filipppa Knutsson er i al sin fine enkelhed ukompliceret og moderne tøj i bedste kvalitet, og i HAUS-FRAU værdsætter vi vores lange, gode bekendtskab med dette populære, svenske brand. Filippa K er i vore øjne et af de mest attraktive brands for kvinder, der værdsætter mode og veldesignede produkter af høj kvalitet og til en pris, der matcher kvaliteten. Køb f.eks. Filippa K's klassiske skjorter i både bomuld, viskose og silke fra Filippa K, samt gode bluser og t-shirts i behagelig kvalitet til både hverdag og fest.

 

Filippa KSorter stigende

1-12 of 69

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 12 ud af 69

Filippa K er enkelt design i god kvalitet 

tidløs og stilfuld modetøj i skandinavisk stil

I HAUS-FRAU er vi særdeles tilpasse med vores lange, tætte bekendtskab med det store, svenske mærke, FILIPPA K - klassisk og enkel stil, som kvinder elsker og værdsætter det. Filippa K er kort og godt perfekt basis til din garderobe, - gode, velsiddende bukser i allerbedste kvaliteter, de elskede, slanke jersey kjoler i mange varianter, samt enkle og klassiske cardigans i den bedste merino uld. Filippa K er god stil - helt enkelt. Underspillet, men lækkert, og designet laves overvejende i klassiske farver som sort, grå og blå, som så i sæson suppleres med enkelte fine farver, der fuldender Filippa Ks farvepalet. 

Filippa K jakkesæt

Filippa K er særdeles dygtige til design af forretningslooket, og kollektionerne fra Filippa K rummer mange muligheder indenfor business. Det er således fra Filippa K, vi kan vise dig enkle, velsiddende jakkesæt i klassiske snit, som fungerer perfekt som det seriøse look til kontoret. Du finder velsiddende bukser, klassisk og nobel konfektion i behagelig vævet cool wool kvalitet: feks. Jackie cool wool blazerjakke i både sort og marine blå, hertil kommer matchende nederdele samt Luisa bukser, Fiona bukser og Hutton bukserne, som både kan mixes og styles som et cool og sammenhængende business look, men som naturligvis også er skønne at bruge hver for sig til det mere casual, men stilede hverdagslook.

Filippa K skjorter er klassisk stil

Leder du efter en ny lækker klassisk skjorte, så er Filippa et godt mærke at holde øje med, da der altid er gode klassiske og velsiddende snit at hente fra den svenske designer. Classic stretch shirt i hvid eller lyseblå er en klassisk, slank skjorte, der passer perfekt under din jakke eller cardigan, og Filippa K skjorten er ligeledes super at style med gode strikbluser over. De gode Filippa K skjorter er overvejende designet i lækker bomuld med lidt behagelig stretch i, men du finder også skjorter i viskose og silke fra Filippa K.

Filippa K grundlagdes i Stockholm i 1993 af designer Filippa Knutsson og Patrik Kihlborg med designfokus på enkel basistøj. Filippa K er et kæmpestort mærke i Sverige og sælges herudover i Skandinavien og på mange andre internationale markeder. Efter nogen års frivillig pause fra arbejdet med designet af det enkle modetøj er Filippa Knutsson igen tilbage i styringen af design, det kan vi lide! Idag er udvalget af tøj og accessories både udvidet og uddybet betydeligt, mens basistøjet fortsat udgør kernen i kollektionerne fra Filippa K.

Filippa K og bæredygtighed

Filippa K er også et brand i vores portefølje, der har styr på etikken i deres produktion, og missionen og optagetheden af at producere Filippa K design på en bæredygtig måde er en betydningsfuld kerne i Filippa Ks opfattelse af modens paradoks i en tid, hvor klima og bæredygtighed spiller en stadig større rolle for den bevidste og oplyste kunde. Filippa K er netop det enkle design men skabt i en stærk og holdbar kvalitet, som man investerer i med tanke for at det er en strikbluse eller et par bukser, der skal kunne bruges i lang tid og holde tilsvarende i kvaliteten. Så Filippa K tilskyder at investere i færre stykker tøj, men i 'det rigtige'. Der er i Filippa K design også altid genanvendte polyester-, tencel- og lyocell kvaliteter, som således kan købes af kunden med god samvittighed.