100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

FILIPPA K

enkel og tidløs mode i bedste kvalitet

Filippa K - designet af den svenske super woman, Filipppa Knutsson er i al sin fine enkelhed ukompliceret og moderne tøj i bedste kvalitet, og i HAUS-FRAU værdsætter vi vores lange, gode bekendtskab med dette populære, svenske brand. Filippa K er i vore øjne et af de mest attraktive brands for kvinder, der værdsætter mode og veldesignede produkter af høj kvalitet og til en pris, der matcher kvaliteten. Køb f.eks. Filippa K's klassiske skjorter i både bomuld, viskose og silke fra Filippa K, samt gode bluser og t-shirts i behagelig kvalitet til både hverdag og fest.

 

Filippa K


1 til 12 ud af 57

Filippa K er enkelt design i god kvalitet 

tidløs og stilfuld i skandinavisk stil

I HAUS-FRAU er vi særdeles tilpasse med vores lange, tætte bekendtskab med det store, svenske mærke, FILIPPA K - klassisk og enkel stil, som kvinder elsker og værdsætter det. Filippa K er kort og godt perfekt basis til din garderobe, - gode, velsiddende bukser i allerbedste kvaliteter, de elskede, slanke jersey kjoler i mange varianter, samt enkle og klassiske cardigans i den bedste merino uld. Filippa K er god stil - helt enkelt. Underspillet, men lækkert, og designet laves overvejende i klassiske farver som sort, grå og blå, som så i sæson suppleres med enkelte fine farver, der fuldender Filippa Ks farvepalet. 

Filippa K er særdeles dygtige til design af forretningslooket, og kollektionerne fra Filippa K rummer mange muligheder indenfor business. Det er således fra Filippa K, vi kan vise dig enkle, velsiddende jakkesæt i klassiske snit, som fungerer perfekt som det seriøse look til kontoret. Du finder velsiddende bukser, klassisk og nobel konfektion i behagelig cool wool kvalitet: feks. Jackie cool wool blazerjakke i både sort, blå og grå, hertil kommer matchende nederdele samt Luisa og Fiona og Hutton bukser, som både kan mixes og styles som et cool og sammenhængende business look, men som naturligvis også er skønne at bruge hver for sig til det mere casual, men stilede hverdagslook.

Leder du efter en ny lækker klassisk skjorte, er Filippa et godt mærke at holde øje med, da der altid er gode klassiske og velsiddende snit at hente fra den svenske designer. Classic stretch shirt i hvid eller lyseblå er en klassisk, slank skjorte, der passer perfekt under din jakke eller cardigan, og skjorten er ligeledes er super at style med gode strikbluser over. De gode skjorter er overvejende designet i lækker bomuld med lidt behagelig stretch i, men du finder også skjorter i viskose og silke fra Filippa K.

Filippa K grundlagdes i Stockholm i 1993 af designer Filippa Knutsson og Patrik Kihlborg med designfokus på enkel basistøj. Filippa K er et kæmpestort mærke i Sverige og sælges herudover i Skandinavien og på mange andre internationale markeder. Efter nogen års frivillig pause fra arbejdet med designet af det enkle modetøj er Filippa Knutsson igen tilbage i styringen af design, det kan vi lide! Idag er udvalget af tøj og accessories både udvidet og uddybet betydeligt, mens basistøjet fortsat udgør kernen i kollektionerne fra Filippa K.