HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Britt Sisseck Skjorter og Kjoler

Den danske designer, Britt Sisseck 

I 2014 relancerede hun brandet Britt Sisseck, som vi kender det i dag. Her fokuserer hun primært på skjorter i usædvanlig høj kvalitet til kvinder. Materialerne og snittene er klassiske og tidsløse men altid med den ekstra lille eller store detalje der gør, at skjorter fra Britt Sisseck skiller sig ud fra mængden.Britt Sisseck er et skjortemærke med supplerende items dvs. der som regel er 1 nederdel, 1 eller 2 par bukser, og nogle kjoler (ofte skjorterne som blot gjort lange). Hendes kendetegn er som sagt smukke og specielle detaljer, rigtig god pasform og kvalitet og flotte prints. 

Filosofi om tidløs, langtidsholdbar og bæredygtig mode.

Materialevalget er præget af høj- kvalitets stoffer fra Italien, som blandt andet silke og bomuld. Britt Sisseck kombinerer håndværk med innovation for at skabe et produkt der er i klasse med verdens mest værdifulde stoffer.

Bomuld
Det anvendte bomuld er certificeret OEKO-TEX standard 100 kvalitet, og garanteret at være fri for toksiner i alle forbindelser af produktionen.
Produktionen bærer ligeledes præg af et ansvar overfor den globale CO2 emission og desuden også vandforbrug.

Print og silke
Britt Sissecks brug af print og silke bærer præg af at være produceret fra en af verdens bedste fabrikker i Italien. De producerer økologisk silke i GOTS standarder. Der er gjort brug af økologisk gødning og ingen brug af pesticider eller insekticider.

Sorter stigende

12 vare(r)

1 til 12 ud af 12